Serlium 2 бр. Играчки за Птици, Играчки за Папагали за по-Големи Птици, Цветни Камбанки, Висящи Играчки за Камерата, Играчки за Птици, Папагали Ара, Клетка за Папагали, Ак?

Serlium 2 бр. Играчки за Птици, Играчки за Папагали за по-Големи Птици, Цветни Камбанки, Висящи Играчки за Камерата, Играчки за

BGN 2.33

Наличност

【Да играят Безопасно】 Играчки за птици, изработени от метален материал, устойчив на укусам, който няма да навреди на здравето на птиците и може да се използва в продължение на дълго времеЯрки цветове, не са във вреда на домашни любимци, при които повишават интереса на папагали за птиците.Играчки за папагали - много е забавно допълнение и приятен интериор на клетка за птици. 【TO Be Happy Birds】 Играчки-папагали за по-големите птици имат цветни камбанки, издават звуци, предоставя функции за дъвчене и аудио-забавление за папагали, както и облекчаване на умствено напрежение птици.И цветни играчки позволяват на птиците с часове да бъде богат и щастлив, и помагат за намаляване на скука, депресия, агресия и деструктивното поведение. 【Дръжте активни играчки】 играчка за птици, на папагали, цветни, красиви, вашето попугаю те със сигурност ще харесат.Забавно да се играе, премахва скуката и повишава нивото на активност.Това може да бъде красиво и интересно украшение за клетка за клетките, за да направят живота на птицата са цветни.Играта на играчките може да помогне на птиците, както и да разсее лошото настроение и налягане. 【Лесна инсталация】 играчки за папагали с размери 19,5 см /7,7 инча. Лесен за инсталиране и използване, добре красят птица клетка, аксесоари за клетки за папагали.Всички аксесоари за клетка за клетки играчки идват с кука, която може да се прикрепя към клетка за птици, само за да се гарантира часове на забавление всеки ден.


Параметри на продукта

Condition:
100% brand new
Item type:
Parrot Bell Garland Toy
Material:
metal
Color:
blend color
Height:
Approx. 19.5cm/7.7in
Weight:
Approx. 105g
Purpose:
bird cage decoration, birds play and bite
Package List:
2 x Parrot Bell Garland Toy :

Може и да ви хареса