SYH & AQYE Играчки за Дъвчене на Малки Животни, Играчки за Дъвчене Зайци, Хомячьи Ябълкови Дръвчета, Билкови Торти, Молярные Играчки за Шлифоване на Зъбите

SYH & AQYE Играчки за Дъвчене на Малки Животни, Играчки за Дъвчене Зайци, Хомячьи Ябълкови Дръвчета, Билкови Торти, Молярные Играчки

BGN 10.62

Наличност

Това доставя безкрайно удоволствие на домашните любимци и им позволява едновременно песъчинки вашите зъбиТова е една добра играчка за тренировка на тялото и бързината на домашни любимци. Изработени от натурален ябълков дърво и суха трева, тя не замърсява околната среда.Ябълка пръчки и билкови питки лесно се абсорбира от организма и помага за облекчаване на възпаление на червата и лека болка. се разсее домашни любимци и не им позволявайте да се мъча клетки и други мебели.Подходящ за зайци, морски свинчета, чинчили, катерици, зайци, хамстери, един gerbil и други гризачи. Тази играчка за шлифоване на зъбите може да помогне на домашни любимци да ги запазите зъбите и венците здрави и да помогне на шлифован растящите зъби. Благодарение на високото съдържание на протеин, той може да помогне на домашен любимец за смилане на храна и подобряване на апетита, а също и насърчаване на моторике на стомашно-чревния тракт малки животни. Това доставя безкрайно удоволствие на домашните любимци и им позволява едновременно песъчинки вашите зъби.Това е една добра играчка за тренировка на тялото и бързината на домашни любимци. Изработени от натурален ябълков дърво и суха трева, тя не замърсява околната среда.Ябълка пръчки и билкови питки лесно се абсорбира от организма и помага за облекчаване на възпаление на червата и лека болка. се разсее домашни любимци и не им позволявайте да се мъча клетки и други мебели.Подходящ за зайци, морски свинчета, чинчили, катерици, зайци, хамстери, един gerbil и други гризачи. Тази играчка за шлифоване на зъбите може да помогне на домашни любимци да ги запазите зъбите и венците здрави и да помогне на шлифован растящите зъби. Благодарение на високото съдържание на протеин, той може да помогне на домашен любимец за смилане на храна и подобряване на апетита, а също и насърчаване на моторике на стомашно-чревния тракт малки животни.Спецификация : 1.It осигурява безкрайно забавление за домашни любимци и им позволява едновременно песъчинки вашите зъби.Това е една добра играчка за тренировка на тялото и бързината на домашни любимци. Изработен е от натурален ябълков дърво и суха трева, не замърсява околната среда.


Параметри на продукта

1.It provides endless fun for pets and allows them to grind their teeth at the same time. This is a good toy for exercising pets' body and quickness.:
2.Made from natural Applewood and dry grass, it is pollution‑free. Applewood sticks and grass cakes are easy to digest and help relieve intestinal inflammation and mild pain.:
3.Distract pets and prevent pets from chewing on cages and other furniture. Suitable for rabbits, guinea pigs, chinchillas, squirrels, rabbits, hamsters, gerbils and other rodents.:
4.This tooth grinding toy can help pets keep their teeth and gums healthy and help grind growing teeth.:
5.With high protein content, it can help pets digest and increase appetite, and promote gastrointestinal motility of small animals.:
Item Type:
Applewood Sticks Grass Cakes
Material:
Applewood + Straw Cake
Product Color:
As Pictures Shown
Product Weight:
Approx. 23g / 0.8oz
Purpose:
To chew and grind teeth for little pets.
Package List:
1 x Chewing String 
Note:
If your small pet has little interest in them at first, you can put these chew toys in a cage and let them get used to it for a while, they will slowly try to chew and gradually like this toy.

Може и да ви хареса