Преносим Переноска за Хамстер awcnilacav Преносима Безопасна Дишаща Клетка за Папагал, с пагон, Калъф за Набези един gerbil, Плъхове, Мишки, 2 Размера, Переноска за птици, Ма?

Преносим Переноска за Хамстер awcnilacav Преносима Безопасна Дишаща Клетка за Папагал, с пагон, Калъф за Набези един gerbil, Плъхове,

BGN 35.59

Наличност

Удобна в переноске : Пътна чанта за малки животни с регулируем и подвижен пагон, с който удобно се излиза навън или да пътувате с домашни любимциДобра вентилация : използвайте мека вътрешна част, горната част на ръката от дишаща мрежа и проветриво дъно, за вашия домашен любимец е удобно, където и да отидеш.Мультиразмерный : Ние предлагаме 2 размера за задоволяване на различни нужди.S е около 12x6x9,5 см /4,72x2,36x3,74 инча (Д х Ш х В), M е около 16,5x10,5x12 cm / 6,50x4,13x4,72 инча.Уникален дизайн : Предната част на чантата-пренасяне за хамстери извършва в нетната изпълнение, обеспечивающем максимален преглед на домашен любимец. 100% чисто нов и високо качество
. Переноска за хамстер Преносима безопасна дишаща клетка за папагал, с пагон, калъф за разходки, за хамстер, плъхове, мишки, 2 размера, переноска за птици, пътна клетка е малка за африканския сив попугайчика Характеристики : 100% чисто нов и високо качество, Уникален дизайн : Предната част на чантата за хамстер има мрежест дизайн, осигуряващ максимален преглед на домашен любимец.Добра вентилация : използвайте мека вътрешна част, горната част на ръката от дишаща мрежа и проветриво дъно, за вашия домашен любимец е удобно, където и да отидеш.Удобна в переноске : Пътна чанта за малки животни с регулируем и подвижен пагон, с който удобно се излиза навън или да пътувате с домашни любимци.


Параметри на продукта

Material:
Oxford Cloth, Mesh Cloth
Color:
Black+Pink
Size:
S-Approx.12x6x9.5cm/4.72x2.36x3.74in:
M-Approx.16.5x10.5x12cm/6.50x4.13x4.72in:
Weight:
S-Approx.110g:
M-Approx.160g:
Package Includes:
1 Piece Portable Hamster Carrier Travel Bag (S/M)
note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Може и да ви хареса