Ipetboom Убежище на Морски Свинчета, Държач За Бутилка за Хамстер, Поставки за Бутилки за Малки Животни, Пияч за Малки Домашни Любимци, Хамстери, Мишки, един gerbil, Морски ?

Ipetboom Убежище на Морски Свинчета, Държач За Бутилка за Хамстер, Поставки за Бутилки за Малки Животни, Пияч за Малки Домашни Любимци,

BGN 2.67

Наличност

конструкция, която позволява да се хранят своите малки домашни любимци, което е необходимо на тези, които има хамстерПоставка за бутилки изработени от безопасен и устойчив материал и е без мирис, което причинява по-малко щети на вашия хомячку.Вертикална поставка за бутилки креативна, тя е лесно да поставите навсякъде в дома, което осигурява приятен за използване. лесен за инсталиране и може да се използва в клетка за хамстери, на нейната лесно да се обърнат, можете да използвате и инсталирате. подходяща за хамстери и други дребни животни, и това ще бъде идеален подарък за вашето обожавана.Описание на Този обект представлява поставка за бутилки, предназначени за използване хомяками или малки животни.Лесен за използване, просто трябва да намерим бутилка за пиене на нужната височина, за домашни любимци ще бъде удобно да го прави. подходящ за зайци, чинчили, морски свинчета, хамстери или малки животни.Характеристики - Цвят : както е показано .- Материал : фурнир .- : 19,00 X12,00 X8,00 см/7,47 X4,72 X3,14 инча.Предпоставка включва 1 х поставка за бутилки.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса