Спящата Хамстер, Бездънна Акрил + Дървена Минималистичная Клетка за Хамстер, Прозрачна за Хамстер за Златист Копринен Мечка (L)

Спящата Хамстер, Бездънна Акрил + Дървена Минималистичная Клетка за Хамстер, Прозрачна за Хамстер за Златист Копринен Мечка (L)

BGN 1.67

Наличност

Високо качество : Изработен е от акрил и борова дървесина, структура, лека и здрава, а гладко полиране няма да навреди на хомячкуАкрилна врата : прозрачен акрилен материал улеснява наблюдение на вашия малък домашен любимец, както и на входа и на изхода. Играчки за катерене : Горна дървени пръти, разположени на разстояние един от друг, осигуряване на добра вентилация, оставяйки домашни любимци място за катерене и упражнения.Минималистичен дизайн : Прозрачен външен вид и сладко мультяшная форма позволяват украсяват различни тематични клетки.Лесен за почистване : конструкция без дъно ви позволява по-добре да се спазват правилата на вътрешната хигиена, а спалното бельо в нея също може да се замени по всяко време. Високо качество : Изработен е от акрил и борова дървесина, структура, лека и здрава, а гладко полиране няма да навреди на хомячку. Акрилна врата : Прозрачен акрилен материал улеснява наблюдение на вашия малък домашен любимец, както и на входа и на изхода. Играчки за скално катерене : Горна дървени пръти, разположени на разстояние един от друг, с добра вентилация, оставяйки място за катерене на домашни любимци и упражнения. Минималистичен дизайн : Прозрачен външен вид и сладко мультяшная форма позволяват да се украсят и комбинират множество тематични клетки.


Параметри на продукта

Item Type:
Hamster Wooden House
Material:
Acrylic, Pine
Purpose:
Minimalist Wooden House and Bedroom for Hamster Pet
Package List:
1 x Hamster Wooden House:
Note:
There is a 0‑0.5cm error. :

Може и да ви хареса