iplusmile Регулируема Презрамка на Мишката Червен Костюм Каишка За Дребни Животни Каишка за Животни с Камбана Колан, Въже Средни Каишки Въже Костюм на джудже хамстер З?

iplusmile Регулируема Презрамка на Мишката Червен Костюм Каишка За Дребни Животни Каишка за Животни с Камбана Колан, Въже Средни

BGN 1.67

Наличност

Регулируеми въжета за ПЛЪХОВЕ - Изработена от мек материал, който дава отлични домашни любимци усещанияОсигурете защита на корема и шията при разходка с вашия хомячком.КОЛАНИ - Ярки цветове, които ви позволяват бързо да намерят своя въже и очарователни домашни любимци, това са елементи от първа необходимост за собствениците на домашни любимци, които обичат да изведе своите домашни любимци на улицата.КАИШКА за ЗАЕК - 1. каишка за хамстер с приложените камбана, удобен и мек. ЧЕРНА оборудване - Лесен за носене - С метален обков-бутони, които правят носенето и отнемане на колан е много удобно.МАЛКИ ЖИВОТНИ - хамстери, морски свинчета, зайци , домашен пор, на мечката, на младите чинчили,.Списък на пакетите 1 x Каишка за хамстер Характеристики - 1. каишка за хамстер с приложените камбана, удобни и меки регулируеми въжета за плъхове. - дължина 1,4 метра дава на хомяку достатъчно място червена каишка. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока каишка за хамстер, каишка за малки животни, шлейка, въже, плъх, регулируема каишка за животни с камбана. - Да се използва материал, който придава на домашен любимец отлично чувство впрегне. - Осигурете защита на корема и шията при разходка с каишка за малки хамстери.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

Четки за кучета Ferplast
  • Ново

Четки за кучета Ferplast

BGN 7.48

Аксесоари за клетки от ФЕРПЛАСТААксесоари за клетки и оборудване среда.Хигиена на устната кухина Ter4754 (8