Бормашина Ъглова Кръгъл Нож Фитинги Машинка за подстригване САМ виси Етикет Книжен Етикет Перфоратор за Изрязване на Хартиени Карти на Устройството Начало Декор ?

Бормашина Ъглова Кръгъл Нож Фитинги Машинка за подстригване САМ виси Етикет Книжен Етикет Перфоратор за Изрязване на Хартиени Карти

BGN 1.33

Наличност

【Широко приложение】 се Нанася на албуми за албуми, отметки, албуми, влакчета, декор за снимки, начало декор, картички и т 【Лесна употреба】 Напечатанная употреба изравняване за точна непрекъснато пробиване компактна. 【Направи си сам】 Fringe /регионални хартиен перфоратор за diy ръчно изработени умен и креативен дизайн.Ефективен, когато се използва, е прост и лесен за използване дори и малки детски дръжки. 【Трудосберегающий дизайн】 Продукт е много добра машина за щамповане, децата могат лесно да използват за пресоване на цветна хартия за ксерокса, картон, ватмана. 【Удобно】 Поставете хартия в устройството за печат и се уверете, че монолитен борда на хартия е в обхвата на цифра, натиснете върху устройство за печат, на хартия ще се появи фигура.Описание : - 【Направи си сам】Fringe /кромкооблицовочный перфоратор за diy ръчно изработени умен и креативен дизайн.Ефективен, когато се използва, е прост и лесен за използване дори и малки детски дръжки. - 【Лесна употреба】 Напечатанная употреба изравняване за точна непрекъснато пробиване компактна. - 【Удобно】 Поставете хартия в устройството за печат и се уверете, че монолитен борда на хартия е в обхвата на цифра, натиснете върху устройство за печат, на хартия ще се появи фигура.


Параметри на продукта

- Material:
aluminum alloy
Size Chart:
9cmx14.9cmx6.3cm/3.54inchx5.87inchx2.48inch:
Package Includes:
1 Paper Punch:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Може и да ви хареса