Zamihalaa 10/100 бр. Твърд Стълб от Гъши Пера САМ Пера за бижута Ръкоделие Сватбена Украса шапка Плюмы Аксесоари 13-20 см - кралско Синьо Пера - 10 бр.

Zamihalaa 10/100 бр. Твърд Стълб от Гъши Пера САМ Пера за бижута Ръкоделие Сватбена Украса шапка Плюмы Аксесоари 13-20 см - кралско

BGN 2.00

Наличност

Ние предлагаме на клиентите си разнообразие от цветове и броя на изборНие продаваме всички цветове по отделно.Моля, изберете внимателно, преди пускането на вашата поръчка!Изделия имат типичен дизайн от пера, който можете да използвате за украса от пера, украшения от пера и бродерия от пера.Всички наши естествени пера.Можете да използвате красиво перо за направата на различни занаяти.Продукти, които са с типичен дизайн от пера могат да се използват за направата на украшения от пера, украшения от пера и бродерия от пера.Показаните по-долу Пера за отлични за всички видове занаяти.STF и гъвкави пера популярен за декориране на шапки и аксесоари за клипове със собствените си ръце!.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване на клиентите. щракнете върху КУПИ СЕГА, ако имате нужда от всяка помощ, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. 10/100 бр Твърд стълб от гъши пера САМ пера за бижута ръкоделие сватбена украса шапка plumas аксесоари 13-20 см Цвят : бял, черен, жълт, оранжево, розово, розово-червено, озерно-синя Приложение : Аксесоари за бижута направи си САМ пера за бродерия и сватбена декорация, Дължина на перата : 13-20 см-5-8 инча.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса