ZGmaxCL Диамантена Художествена Живопис Комплекти Направи си сам, за Деца и Възрастни през Цялата Пълен Бормашина, Кошници с Цветя и Цветя Crystal Голям Размер Домашен Ст?

ZGmaxCL Диамантена Художествена Живопис Комплекти Направи си сам, за Деца и Възрастни през Цялата Пълен Бормашина, Кошници с Цветя

BGN 3.33

Наличност

【Голям размер 5 D】 Готовото произведение, по-блестяща и яркаДиамантена картина в голям размер, ZGMAXCL 5 D, достатъчно голяма, за да покаже детайлите на изображението.Боядисване с диаманти с голям размер - луксозно бижу. 【Блестящ диамант】Повърхността на диаманта е 26 лица, които изглеждат лъскави и никога не потускнеют.Кръгли мъниста за рисуване с диаманти покриват цялата картина с диаманти и придават на въртене на полето на повече блясък. 【Добър подарък】 комплекти за диамант живопис 5 D може да намали стреса, да алмазную живопис със собствените си ръце със семейството или с приятели, да прекарат приятно време, като коледен подарък, сватбен подарък, подарък за рожден ден, подарък за някой важен ден. 【HD платно】 ZGMAXCL 5 D diamond art комплекти-нетоксичен, ярък, висококачествен лигав платно с пълна елмаз, платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност има гладка текстура, може да се възстанови бързо след сгъване. 【Следпродажбено обслужване】 Ние ще ви върнем парите или да изпрати нова стока.Не е нужно да се притеснявате за липса на диаманти.Към всеки набор diamond art приложен на повече от диамант тренировки, отколкото трябва. 【Голям размер 5 D】 Готовото произведение, по-блестяща и ярка.Диамантена картина в голям размер, ZGMAXCL 5 D, достатъчно голяма, за да покаже детайлите на изображението.Боядисване с диаманти с голям размер - луксозно бижу. 【Блестящ диамант】Повърхността на диаманта е 26 лица, които изглеждат лъскави и никога не потускнеют.Кръгли мъниста за рисуване с диаманти покриват цялата картина с диаманти и придават на въртене на полето на повече блясък. 【Добър подарък】 комплекти за диамант живопис 5 D може да намали стреса, да алмазную живопис със собствените си ръце със семейството или с приятели, да прекарат приятно време, като коледен подарък, сватбен подарък, подарък за рожден ден, подарък за някой важен ден.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса