EXCEART 1 бр. Формуляр за сапун ястия Квадратна Силиконова Форма Силиконови форми за Смола Квадратен Сервировочный Тава с Квадратно Увеселителен парк Леене Смола САМ ?

EXCEART 1 бр. Формуляр за сапун ястия Квадратна Силиконова Форма Силиконови форми за Смола Квадратен Сервировочный Тава с Квадратно

BGN 33.37

Наличност

Коритото от смола : може да се използва за производство на собствена сапун ястия, свещник, порести рамка Силиконови подложки : Практичен дизайн за източване, за да сапун остава суха, а не приклеивалось.Форми от шелкона : добавете някои бижута, като пайети, панталони, сухи цветя, перли, за да си сапун ястия уникални . Форми от смола : силиконов материал, има гъвкавост и издръжливост, може да се използва за известно време. Силикон тава : Можете да използвате тази форма за извършване на собствена кутия за източване на сапуни, че може да удължи живота на вашия сапун.Списък на пакетите 1 x Силиконова форма Особености -Подходящ за себе си, семейството, приятелите или всички, които обичат тава от силиконовата смола за бродерия. - Един практичен дизайн слива, която позволява запазване на сапун сухо и не е стик силиконовата форма. - някои декорации, като пайети, панталони, сухи цветя, перли, за да си сапун ястия уникална форма за леене на мыльниц. - Можете също да създадете дизайн сапун ястия, ръчно изработени и да го дари с приятели или семейството като квадратен сервировочного на тавата за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа. - Цвят : Бял Форма за сапун ястия. - Материал : Отливки от силиконовата смола.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса