Голяма Диамантена Картина на Морския Град по Брой Комплекти, САМ 5D Диамантени Точки Пълна Квадратна Бормашина Бродерия на кръстат бод Кристал Кристал Aldult Детска Б?

Голяма Диамантена Картина на Морския Град по Брой Комплекти, САМ 5D Диамантени Точки Пълна Квадратна Бормашина Бродерия на кръстат

BGN 1.67

Наличност

【Въведете повече забавление В живота】 : Диамантена живопис със собствените си ръце, може да изпитате чувство на постигане, да се научат да се намали стреса, емоционално развитие, повишаване на увереността в себе си и постоянство, да се образоват търпение, подходящи за възрастни, деца и начинаещи 【Пълни комплекти за диамант живопис】 : Комплекти за диамант живопис съдържат цветни диаманти, платно, алмазную дръжката, diamond лепило, тава, пинсети, запечатан пакет.Ако няма диаманти или средства, моля, незабавно се свържете с нас по електронната поща, ние отново ще бодро издава замяна.Диамантени картина в голям размер, са с множество набори от инструменти. 【Висококачествено кръгло/ квадратно тренировка】 : Тренировка, изработени от висококачествен полимер материал.Диаманти Супер flash изглеждат блестящи и никога не потускнеют, ще станат по-ярки и блестящи.Всеки цвят на диаманти, ще бъде предоставена с 15-30% повече, така че да можете безопасно завършване на цялата картина. 【Платно високо качество】 : Висококачествен платно с печат с висока разделителна способност, ясни символи, равномерна текстура, трайни, водоустойчиви, му лесно сгъване.Самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитно фолио за запазване на фигурата лепкава, за да може по-лесно да завърши фигура. 【Модерен уникален дизайн И декорация на】 : Персонални снимки ярки цветове се използват за украса на вашата всекидневна, спалня, влезе в коридор, офис и т. Направете си стая по-уникална и красива.Разбира се, картината с диаманти и е идеален подарък със собствените си ръце, за семейство, приятели, възрастни хора и деца.Етапи на вземане със собствените си ръце са много лесни, за тяхното изпълнение можете да прекарате свободното си време.Всичко, което трябва да направите, е да го закачите на стената, което ще направи вашата стая невероятна своите СТЪПКИ : 1. Извадете комплекти диаманти и проверка на пълнотата.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса