FUUIE Легло за Кучета, Мек Къщичка За малки Животни, Гнездо за Морско Свинче, Хамстер, Зимна Топла Катерица, Заек, Чинчила, Плъх, Клубничная Легло, Стоки за домашни люби?

FUUIE Легло за Кучета, Мек Къщичка За малки Животни, Гнездо за Морско Свинче, Хамстер, Зимна Топла Катерица, Заек, Чинчила, Плъх,

BGN 0.67

Наличност

Нашата успокояваща легло за кучета, предназначени за това, да дадем на вашето пушистому приятел пълноценен, спокоен сън, което заслужаваНезависимо дали е голяма, средна или малка куче на легло, у нас тя е идеален. ● Много мек и топъл, за защита на вашия домашен любимец от студ. ● Закрит къщичка може да се използва като уютен, да изкопае дупка в земята, убежище или да се превърне в симпатично диван за домашни любимци, където вашият домашен любимец може да се спи на дебели меки вътрешни възглавници, за максимален комфорт. ● Идеално за пътуване.Лесен за носене, подходящи за използване с домашни любимци по време на пътуване. ● Подходящ за повечето кучета и котки със среден размер.Много мека и приятна.Нашата успокояваща легло за кучета, предназначени за това, да дадем на вашето пушистому приятел пълноценен, спокоен сън, което заслужава.Независимо дали е голяма, средна или малка куче на легло, у нас тя е идеален. ● Много мек и топъл, за защита на вашия домашен любимец от студ. ● Закрит къщичка може да се използва като уютен, да изкопае дупка в земята, убежище или да се превърне в симпатично диван за домашни любимци, където вашият домашен любимец може да се спи на дебели меки вътрешни възглавници, за максимален комфорт.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

Четки за кучета Ferplast
  • Ново

Четки за кучета Ferplast

BGN 7.48

Аксесоари за клетки от ФЕРПЛАСТААксесоари за клетки и оборудване среда.Хигиена на устната кухина Ter4754 (8