Пластмасов кошарката за зайци MUYG, Преносим Ограда за малки животни, 12 Прозрачни Панели, Домашно дръжки за домашни любимци, на закрито/на открито за Зайци, Коте, Хамс?

Пластмасов кошарката за зайци MUYG, Преносим Ограда за малки животни, 12 Прозрачни Панели, Домашно дръжки за домашни любимци, на

BGN 1.67

Наличност

【Предпоставка включва】 11 х прозрачни панели, 1 x метална врата, 30 х кабелни основи, 1 х дървен чук, 24 х конектори, никакви други инструменти, не се изискваС помощта на ABS-съединители, можете да образуват ограда няколко форми, имате домашен любимец ще има достатъчно място за игра, поддържане на активност и упражнения. 【Висококачествени материали】 Малки огради за домашни любимци са изработени от висококачествена метална рамка и пластмаса. сигурност и надеждност на материали, опазване на околната среда, дълготрайност и лесна за почистване.Пластмасов панел, който не е с остри ръбове и няма да навреди на дребен домашен любимец.Прозрачна кошарката за домашни любимци, който можете да гледате от всеки ъгъл.Може да създадете малък домашен любимец-добри условия. 【Характеристики на ПРОДУКТА】 Джобно ограда за малки животни е много лесно да се обработва и става.Кошарката за домашни любимци може свободно да даде някаква форма, изхождайки от самия план на дома, лични нужди и с различни размери на домашни любимци, изграждане на топло гнездо за своите домашни любимци. 【Лекотата на монтажа】 Пластмасов кошарката, за домашни любимци трябва само да свържете пластмасова прозрачна лента и съединители ABS, заедно с кабелни стяжками, за да завършите инсталацията.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

Четки за кучета Ferplast
  • Ново

Четки за кучета Ferplast

BGN 7.48

Аксесоари за клетки от ФЕРПЛАСТААксесоари за клетки и оборудване среда.Хигиена на устната кухина Ter4754 (8