ALI2 Легло за Морски Свинчета Убежище на Легло За по-Малките Животни, Къщичка, Легло за Заек the rat Клетка Аксесоари Моющаяся Пещера за Морско Свинче на Легло за Морски ?

ALI2 Легло за Морски Свинчета Убежище на Легло За по-Малките Животни, Къщичка, Легло за Заек the rat Клетка Аксесоари Моющаяся Пещера

BGN 1.00

Наличност

【Убежище на морски свинчета】 Легло за малки животни с дължина около 111 инча, височина 3,2 инча и ширина от 7,1 инча.Приложен мат около 11 сантиметра, 11 инча.Подходящи за морски свинчета, таралежи, хамстери, чинчили, зайци и други дребни животни. 【Скъпа кошче за малки животни】 Къща-легло rat hideout имитира външния вид млечен заек, че е много сладък.Пещерное дупка, където се крият морските свинчета, добавя камуфлаж.На вашите пухкави приятели определено се радвате да се скрие вътре, и те може дълго да забавлява себе си. 【Богат на функции легло за плъхове】 Легло за зайци могат да се използват като спални места, вашите пухкави домашни любимци ще се чувствате комфортно, докато спи в дома си.Тя може да се използва като диван-легло за клетката или за това, за да запази вашия домашен любимец в скута си. 【Ръчно или машинно пране】 Легло за морски свинчета - добро място, където вашият домашен любимец може да се скрие, да си играе, спи или просто да се използва като увеселителен парк.Мат и прозрачна пластмасова дъска е подходящ само за ръчно пране, флисовые тунели могат да се перат на ръка или в машината. 【Една от любимите Подслон, плъхове】 Плъховете обичат да се крият, така че, когато вие ще имате една или повече морски свинчета трябва да се готви за тях този легло подарък, и той им определено много се радвате. 【Убежище на морски свинчета】 Легло за малки животни с дължина около 11.1 инча, височина 3,2 инча и ширина от 7,1 инча.Приложен мат около 11 сантиметра, 11 инча.Подходящи за морски свинчета, таралежи, хамстери, чинчили, зайци и други дребни животни. 【Скъпа кошче за малки животни】 Къща-легло rat hideout имитира външния вид млечен заек, че е много сладък.Пещерное дупка, където се крият морските свинчета, добавя камуфлаж.На вашите пухкави приятели определено се радвате да се скрие вътре, и те може дълго да забавлява себе си. 【Богат на функции легло за плъхове】 Легло за зайци могат да се използват като спални места, вашите пухкави домашни любимци ще се чувствате комфортно, докато спи в дома си.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса