Туннельная тръба за хамстер ARBOZEW, Всяка Събрана Играчка от цветни пластмасови тръби, Аксесоари за клетки от мишки, Плъхове, Маусов, хамелеони или други малки животн?

Туннельная тръба за хамстер ARBOZEW, Всяка Събрана Играчка от цветни пластмасови тръби, Аксесоари за клетки от мишки, Плъхове, Маусов,

BGN 5.60

Наличност

· Няколко начина за монтаж : на Този тунел, за хамстери се състои от два прави тръби и две гънкиЧетири части могат да бъдат съединени по желание, образуващи тунели с различна форма.Вие дори можете да закупите два или повече комплекта за формиране на по-дълги тунели с различна форма. · Материал : Този тунел е направен от пластмаса, която лесно се деформира. Цвят : Жълт, Зелен, Розов, Син. · Shelter : Можете да расстелить сено или мат, в този тунел за хамстери, и той ще се превърне в място за живеене за малки домашни любимци. · Лесен за почистване : изплакнете с вода или избършете с кърпа. · Няколко начина за монтаж : на Този тунел, за хамстери се състои от два прави тръби и две гънки.Четири части могат да бъдат съединени по желание, образуващи тунели с различна форма.Вие дори можете да закупите два или повече комплекта за формиране на по-дълги тунели с различна форма. · Материал : Този тунел е направен от пластмаса, която лесно се деформира. Цвят : Жълт, Зелен, Розов, Син. · Shelter : Можете да расстелить сено или мат, в този тунел за хамстери, и той ще се превърне в място за живеене за малки домашни любимци. · Лесен за почистване : изплакнете с вода или избършете с кърпа.МАТЕРИАЛ : Този тунел е направен от пластмаса, която лесно деформирани и лесно почистване.Може да бъде съставен от произволно : Този тунел за хамстери се състои от два прави тръби и две гънки.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса