Контейнери за Съхранение, за Сортиране Мъниста FIYO Art Painting, Аксесоари за Писалки за Диамант живопис, Органайзер За Тави за Диамант живопис, Контейнери за Съхранение ?

Контейнери за Съхранение, за Сортиране Мъниста FIYO Art Painting, Аксесоари за Писалки за Диамант живопис, Органайзер За Тави за

BGN 4.36

Наличност

【 ПРАКТИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТИ за подобряване на ефективността 】 Нашия набор от аксесоари за диамант на живописта в идеален инструмент за различни видове декоративно-приложното изкуствоСе изсипва диамантени аксесоари в пластмасова тава и се разклаща, за да се приведе в съответствие диаманти.Можете лесно да използвате сверлильную дръжка за залепване на диаманти, което значително ще повиши ефективността на създаване на картини с диаманти. 【КЛАСИФИКАЦИЯ на ЦВЕТЯ от диаманти 】 Нашия органайзер за палети с диаманти Palette позволява правилно организиране и сортиране на диаманти шест цвята едновременно.Просто трябва да плащам диаманти в тавата и леко се разклати го, за да те внимателно се разлагат. 【 УДОБНО да се ИЗПОЛЗВА 】 Нашите корита за диамант стенописи са удобни за задържане и се състои от 6 малки корита и на големия улей, който може да побере 6 различни цвята едновременно.Тези подноси за подреждане на топки имат мини вратата, от една страна, можете да се затвори или отвори вратата и лесно се изсипва останалите диаманти в контейнер. 【 Добро качество 】 Diamond органайзер за тави е изработен от дебела и висококачествена пластмаса, елегантен, здрав, това е лесно да се прекъсне, приятен на допир, трайни за дълго време.Този инструмент за диамант художествена стенопис - идеалният подарък за ентусиасти диамант стенописи и любителите на ръкоделието. 【 Широко приложение 】 Инструмент за рисуване диамант изкуство е подходящ за всички видове диаманти, като кръгли диаманти, квадратни диаманти, кристални диаманти, стъклени диаманти, кристали.Работете с няколко различни сверлами едновременно, особено с картини, в които много цветове, което прави декоративно-приложното изкуство на диамант живопис забавно и лесно. 【 ПРАКТИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТИ за подобряване на ефективността 】 Нашия набор от аксесоари за диамант на живописта в идеален инструмент за различни видове декоративно-приложното изкуство.Се изсипва диамантени аксесоари в пластмасова тава и се разклаща, за да се приведе в съответствие диаманти.Можете лесно да използвате сверлильную дръжка за залепване на диаманти, което значително ще повиши ефективността на създаване на картини с диаманти. 【КЛАСИФИКАЦИЯ на ЦВЕТЯ от диаманти 】 Нашия органайзер за палети с диаманти Palette позволява правилно организиране и сортиране на диаманти шест цвята едновременно.Просто трябва да плащам диаманти в тавата и леко се разклати го, за да те внимателно се разлагат. 【 УДОБНО да се ИЗПОЛЗВА 】 Нашите корита за диамант стенописи са удобни за задържане и се състои от 6 малки корита и на големия улей, който може да побере 6 различни цвята едновременно.Тези подноси за подреждане на топки имат мини вратата, от една страна, можете да се затвори или отвори вратата и лесно се изсипва останалите диаманти в контейнер.


Параметри на продукта

Condition:
Brand New
Type:
Diamond Painting Tools
Material:
Plastic
Color:
Pink, Blue, Purple, White, Colorful
Size:
As the picture shows
Use:
Painting Diamond, Nail Art
Package Includes:
Set 1:
1 x Large Diamond Painting Tray:
6 x Small Diamond Painting Tray:
1 x Cleaning Brush:
1 x Plastic Spoon:
Set 2:
1 x Large Diamond Painting Tray:
6 x Small Diamond Painting Tray:
1 x Cleaning Brush:
1 x Plastic Spoon:
1 x Correction Tool:
4 x Drill Pen with Non-slip Sleeves:
6 x Glue Clay with Storage Box:
Please Note:
1.Due to the light and monitors effect, colors may have lightly difference.:
2.Please allow slightly size errors due to manual measurement. Thank you for your understand.:
3. 1cm=0.39inch:

Може и да ви хареса