BESPORTBLE 15 бр. Пластмасови Бутилки за Извличане на Точност Върха на Апликатора на Бутилката с Игольчатым Фитил Лепило Маслен Апликатора на Бутилката и Горния Капак, з?

BESPORTBLE 15 бр. Пластмасови Бутилки за Извличане на Точност Върха на Апликатора на Бутилката с Игольчатым Фитил Лепило Маслен

BGN 3.00

Наличност

ПАТ този апликатор с дозатор масло е изработен от висококачествен материал и е устойчив на абразия за продължителна употреба.Бутилка за олио с върха на игла, подходяща за съхранение на масла, течности, латекс, епоксидна смола, конопатящего лепило и още много други.Пластмасова бутилка за олио е много подходящ за рисуване, боядисване, colorization, ръчно изработени, и други проекти, изискващи малки капки течност.Малки пластмасови бутилки са изработени от пластмаса, бутилки с прецизионным фитил-апликатор гъвкави, лесно да ги компресирате.Игла апликатор с Прецизионным калибром идеален за дозиране на всяка течност, Точно Там, където искате, без капки.ОписаниеосоБенности-Цвят : сребърен, бял-Материал : PET-Размер : 7,00 X3,00 X3,00 см/2,75 X1,18 X1,18 см-Капацитет : 30 млупаковка, включваща 15 бутилки с игольчатым фитил.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса