STOBOK Занаятите Бял Фен 3 бр. Китайски Древен Ръчен Фен Празен Ръчно Фен САМ Бродерия Копринен Ръчно Фен Кръг Осмоъгълник Реколта Фен на Изкуство Творчески Вентилато?

STOBOK Занаятите Бял Фен 3 бр. Китайски Древен Ръчен Фен Празен Ръчно Фен САМ Бродерия Копринен Ръчно Фен Кръг Осмоъгълник Реколта

BGN 4.39

Наличност

Дърво ръчно фен : Това е древен китайски ръчно фен, който е направен от дърво и коприна.можете да напишете или нарисувате каквото пожелаете, на чиста коприна.Идеална идея за подарък за любителите на изкуството или китайска живопис.дамски вентилатора за ръка : Ръчен фен е празен дизайн, можете да пишат, рисуват или се бродира върху него, така, както ви харесва.Може да се използва като аксесоар ръчно изработени детски бродерия и рисуване.Прекрасен избор за подарък за семейството и приятелите.Ретро ръчно фен : един китайски вентилатор-futon, който не само през лятото ви носи прохлада.Елегантен ръчен фен на ретро стил и може да се използва като подпори за фотосесии в костюми, а също така и като аксесоар за cosplay.Рисованный фен : Като древен китайски ръчно фен, а не просто фен.Можете да го използвате за декорация на партита, за да даде своя ресторанта по-културен вид.Тя може да се използва в мащабни годишнини, като един незабравим подарък за гостите.Празен ръчно фен : Използване на висококачествен дървен материал като опора фен притежава предимствата на устойчивост, която да е лесно да се скъса или каша.Ръчно изработени и добре обмислен дизайн. портативен за носене, подходящи за ежедневието. 3шт Китайски древен ръчен фен Празен ръчно фен САМ бродерия копринен ръчно фен Кръг осмоъгълник Реколта на вентилатора за възрастни и деца Това е древен китайски ръчно фен, който е направен от дърво и коприна.Той е празен дизайн, можете да пишат, рисуват или се бродира върху него, така, както ви хареса.Може да се използва като аксесоар ръчно изработени детски бродерия и рисуване.Прекрасен избор за подарък за семейството и приятелите.Въвеждането на продукта Цвят : както е показано на фигурата.Материал : дърво, коприна. Размер : 24x36,5 см / 9,45x14,37 инча; 21x36 см / 8,27x14,17 инча; 24x36,5 см / 9,45x14,37 инча.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса