Срок за рутер CXSMKP Бяла, Стенни полици За съхранение на Рутера, Кутия-Органайзер За Съхранение на кабели, Кутия за Скриване на Кабели, Плаващ Шелф за Кабелни Кутии/Ру?

Срок за рутер CXSMKP Бяла, Стенни полици За съхранение на Рутера, Кутия-Органайзер За Съхранение на кабели, Кутия за Скриване на

BGN 21.52

Наличност

【Екологичен материал】 : Изработена от утолщенного и екологично чисти композитен материал PVC, тази полк за рутер е много здрава, пожароустойчива, водоустойчива и нетоксичная / без мирисНосеща способност на : 3,5 кг. 【е Снабден с отвор за кабел И дизайн на отвора за отвеждане на топлината】 : Скрит чекмедже за кабелна организатор за скриване на мръсни кабели и проводници, помага да се запази всичко внимателно организирани и в рамките на reach.В долната му част има задълбочаване, които помагат за ускоряване на отвеждане на топлината.Конектор за свързване на кабела на рутера може да бъде надеждно инсталиран. 【Безопасно за ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО】 : Заоблени ъгли осигуряват защита на децата от наранявания, като същевременно се гарантира сигурността на вашето семейство.Упорядочивайте бъркотия в Wi-Fi мрежа, кабели, телевизионни кабели и храна, отсъждайте мебели, далеч от деца и домашни любимци опасност от токов удар. 【Лесна инсталация】 : Предвидени са трайни / бесследные куки и нокти, които се инсталират самостоятелно, и в тях могат да се настанят голям брой предмети.Това плаващи рафтове с отлична носеща способност, трайни и сигурни, им е лесно да падне. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 : Ние сме толкова сигурни в качеството на нашия продукт, че, ако не сте доволни от продукт на 100% , свържете се с нас и ние ще ви предложим отлично обслужване на клиентите!.Характеристика : Приложение : Рафтове за съхранение може да се използва в спалнята, хол и офис Широко приложение : Подходящ за съхранение, Wifi рутери, телефони, дистанционни управления, калкулатори и т., Добро разсейване на топлината : на дъното разполага с кух дизайн, който помага да се ускори отвеждане на топлината.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса