MIDFGU 6 Zoll Fotoalbum Wachstum Holz Abdeckung Familie Speicher Gedenk Handwerk Jahrestag САМ Geschenk Liebe Herz Декор (Цвят : D, Size : 12x16CM)

MIDFGU 6 Zoll Fotoalbum Wachstum Holz Abdeckung Familie Speicher Gedenk Handwerk Jahrestag САМ Geschenk Liebe Herz Декор (Цвят :

BGN 105.84

Наличност

Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални нещаНаправи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Описание : Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т.


Параметри на продукта

Material:
Wooden
Color:
Wood Color, Pink, Sky Blue, Black
Cover Size:
About 12x16CM
Inner Page Size:
About 10.5x15.5CM
Capacity:
15 Sheets/30 Pages
Package includes:
1pc x Photo Album:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.:
Remember memories of holiday travel, families, wedding anniversaries, birthday parties, etc. :

Може и да ви хареса

Флаг градина 3dRose, бял
  • Ново

Флаг градина 3dRose, бял

BGN 11.00

Размери (в инчове) : 4 x 4 W x 1 / 4 DНе се препоръчва да се положи на пода.Изображението, нанесенное на горната �