Поставка за телевизор Zerodeko 1бр 2 Контейнера за Универсален Прозрачен Прецизно своята практика C Акрилно Стена за бормашини Окачен на Притежателя на Управление За С?

Поставка за телевизор Zerodeko 1бр 2 Контейнера за Универсален Прозрачен Прецизно своята практика C Акрилно Стена за бормашини Окачен

BGN 8.18

Наличност

акрилСтенен кутия за съхранение : Стенен държач на дистанционното управление е Подходящ за съхранение на дистанционното управление, мобилен телефон, детайл или други малки предмети. Органайзер за дистанционното управление : опростен дизайн с изискан детайл прави на модерен и практичен.Прозрачен държач на дистанционното управление : с малък отвор в долната част на корпуса, който е специално предназначен за зареждане на телефона.Титуляр контролер на телевизора : опростен дизайн с изискан детайл прави на модерен и практичен.Стенен кутия за съхранение : ? Изработен от материала за продължителна употреба.Стенен кутия за съхранение : Стенен държач на дистанционното управление е Подходящ за съхранение на дистанционното управление, мобилен телефон, детайл или други малки предмети. Органайзер за дистанционното управление : опростен дизайн с изискан детайл прави на модерен и практичен.Прозрачен държач на дистанционното управление : с малък отвор в долната част на корпуса, който е специално предназначен за зареждане на телефона.Титуляр контролер на телевизора : опростен дизайн с изискан детайл прави на модерен и практичен.Стенен кутия за съхранение : ? Изработен от материала за продължителна употреба.Списък на пакетите 1 x рафтове за съхранение Характеристики - Цвят : Прозрачна кутия за съхранение на мобилен телефон. - Прост дизайн с изискан детайл прави на модерен и практичен футляром за съхранение. - Това също е идеалният подарък за вашите приятели и семейство, монтиран на стената кутия за съхранение. - С малък отвор в долната част на корпуса, което е специално разработено за притежателя на дистанционното управление за зареждане на телефона. - Това може да спаси нещата си в чистота и ред в чекмеджето за съхранение на всички всячины.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

Флаг градина 3dRose, бял
  • Ново

Флаг градина 3dRose, бял

BGN 11.00

Размери (в инчове) : 4 x 4 W x 1 / 4 DНе се препоръчва да се положи на пода.Изображението, нанесенное на горната �