Метални Консервени Коледни Надписи Куче в Цветарски Венец Кръгла Метална Лидице Знак Коледен Стенен Декор Реколта Алуминиева Табела за Хола Входната Врата на Дом?

Метални Консервени Коледни Надписи Куче в Цветарски Венец Кръгла Метална Лидице Знак Коледен Стенен Декор Реколта Алуминиева Табела

BGN 2.33

Наличност

➤ Материал : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиранеТози знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява. ➤ Идеална : на разположение няколко размера.Този размер се прави на металния знак са много подходящи за всяко помещение, като улица, гаражи, кухня, кафенета и барове. ◎ ШИРОКО ПРИЛОЖИМО : Метални консервени табели са широко използвани в барове, кръчми, налетах, ретро-клубове, заведения, плакати, декоративни клубове, домове, кафенета, магазини, ресторанти.Създаване на занижени, но модерна атмосфера. ➤ ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорация.Лесен за почистване и лесно протирается. ➤ Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати.Актуалност на логистиката и сервизно обслужване може да бъде гарантирано.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ➤ Материал : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява. ➤ Идеална : на разположение няколко размера.Този размер се прави на металния знак са много подходящи за всяко помещение, като улица, гаражи, кухня, кафенета и барове. ◎ ШИРОКО ПРИЛОЖИМО : Метални консервени табели са широко използвани в барове, кръчми, налетах, ретро-клубове, заведения, плакати, декоративни клубове, домове, кафенета, магазини, ресторанти.Създаване на занижени, но модерна атмосфера. ➤ ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорация.Лесен за почистване и лесно протирается. ➤ Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати.Актуалност на логистиката и сервизно обслужване може да бъде гарантирано.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса