Комплекти за бродерия FAVOMOTO Комплекти за бродиране за възрастни Комплект за бродиране Комплекти перфорационных игли Удобен Набор от Инструменти за Шиене Комплект?

Комплекти за бродерия FAVOMOTO Комплекти за бродиране за възрастни Комплект за бродиране Комплекти перфорационных игли Удобен Набор

BGN 39.13

Наличност

АКСЕСОАРИ за художествени занаяти - красива опаковка и подходящ подарък за вашите семейства и приятелиИНСТРУМЕНТ за бродиране На тъкани има цветни детайли, които ще окажат голяма помощ за начинаещи.А фигура може да отмие след това, като сте готови.КОМПЛЕКТ ЗА БРОДИРАНЕ С ПРИНТОМ - След приключване на бродиране фигура бродерия може да се вмъкне в кръгла пластмасова рамка за бродерия и се закача в хола или спалнята като украса на интериора.КОМПЛЕКТИ ЗА бродерия ръчна изработка - комплекти за бродерия с релефни.СТАРТОВ комплект за бродиране - Завършването на бродерии с ръцете си, с приятели или с децата си - това е наистина значителна нещо.Инструмент за бродиране.Инструмент за бродиране.Списък на пакетите 1 x Инструменти за бродиране Характеристики - Цвят : както е показано на комплект за бродиране. - Материал : Памучен и бельо плат за бродиране с цифри. - Свърши бродерии с ръцете си, с приятели или с децата ви - това наистина е важен и специален комплект за бродиране игли. - Добра опаковка и подходящ подарък за вашето семейство, вашите приятели, набор от инструменти за бродерия със собствените си ръце. - Триизмерна бродерия цветя го прави свеж подарък ръчна изработка за друг. - Размер : Комплект за бродиране 20 x 20 x 0,5 см, с шарките. - В кърпа е нанесен цветен, който ще окаже по-голяма помощ за начинаещи.А фигура може да отмие след това, като сте готови стартов комплект за бродерия ръчна изработка.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса