Youliang 8ШТ 19x7,6 см Пластмасова Мрежа във формата на пеперуда, Платно, Листове за Бродерия Бод, Празни Пластмасови Платна за Diy, Бродерия на кръстат бод, Проект за Плетен?

Youliang 8ШТ 19x7,6 см Пластмасова Мрежа във формата на пеперуда, Платно, Листове за Бродерия Бод, Празни Пластмасови Платна за

BGN 3.33

Наличност

Размер : 19 cm x 6 см / 7 Опаковка : 8 бр. мрежа за пеперуди в съответствие с вашите нужди.Подаръци, пълни с любов : използвайте тези пластмасови платна за направата на изящни подаръци или сувенири, които ще харесат на деца и възрастни.Подходящи за производство на детски играчки, каботажните, кутии за салфетки, маркиране, стенни декорации и различни занаяти.Материал : изработен е от висококачествена пластмаса, лесно, е трудно да се прекъсне. Размер : 19 cm x 6 см / 7. Опаковка : 8 бр. мрежа за пеперуди в съответствие с вашите нужди.Подаръци, пълни с любов : използвайте тези пластмасови платна за направата на изящни подаръци или сувенири, които ще харесат на деца и възрастни.Подходящи за производство на детски играчки, каботажните, кутии за салфетки, маркиране, стенни декорации и различни занаяти.Материал : изработен е от висококачествена пластмаса, лесно, е трудно да се прекъсне.Име на продукта : Лист мрежа е Идеално за трикотажни проекти от мрежата, плетене спици и на една кука, бродерии, шевове и декорации.Основно се използва за украса на дома и производство на стоки от първа необходимост.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса