Разгледайте комплект за бродиране на сърцето 30 бода за начинаещи. Комплект за бродерия за начинаещи с Штампованными модели бродерия. Комплекти за бродерия. Старто?

Разгледайте комплект за бродиране на сърцето 30 бода за начинаещи. Комплект за бродерия за начинаещи с Штампованными модели бродерия.

BGN 2.00

Наличност

[Най-ДОБРИЯТ КОМПЛЕКТ ЗА бродиране НА ЦЕНАТА ЗА НАЧИНАЕЩИ] Този комплект за бродиране за възрастни и начинаещи включва предварително отпечатани схеми за бродиране на тъкани и стъпка по стъпка ръководство на английски език, което позволява да се научат да шият 30 основни шевове за бродерия в най-кратки срокове [ВЪЗМОЖНОСТ за СЪЗДАВАНЕ на ИЗКУСТВО ЗАД КУЛИСИТЕ] нашите комплекти за бродерия за начинаещи са напълно подходящи за това, за да открият радостта от шевни работи и задръжте, докато артистично.Да се научим да бродирам и шият проект, с красив дизайн слон. [ПОДРОБНО стъпка по СТЪПКА КНИЖКА на английски език] с нашия набор за бродерия за начинаещи лесно да овладеят 30 бримки, с помощта на нашия подробен книжка на 18 страници, специално разработен от и illustrated за разбирането на това, как да шият шевове. [All INCLUSIVE] Комплект за бродерия за начинаещи включва : 3 на картината, предварително отпечатани върху платно за бродиране, 1 пластмасов обръч HQ 7,9 инча, голям брой мулине, 10 игли за бродерия, 2 нитевдевателя, 1 изкормвача за фуги, листовка с подробна инструкция за експлоатация. [СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА СЪВМЕСТНО ПРЕКАРВАНЕ на времето] Насладете се на шиене набор за ръчна бродерия.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса