Временни татуировки с животни JCFIRE за деца - 108 Татуировки с образа на животни на Джунглата, за момчета и момичета, татуировка за деца, Водоустойчиви стикери с татуир?

Временни татуировки с животни JCFIRE за деца - 108 Татуировки с образа на животни на Джунглата, за момчета и момичета, татуировка

BGN 3.03

Наличност

【Блестящи бронзови татуировки】 108 бр временни татуировки в стил лъскав бронз, включително скъп тигри, лъвове, мечки, маймуни, динозаври и други сладки модели, които ще харесат на децата 【Ценни подаръци за деца】 Тези временни татуировки са идеални за детски рожден аксесоари за рожден ден, подаръци за сафари, украса за партита в джунглата, пълнители подарък опаковки, коледни подаръци и т., Можете да ги използвате за лицето, ръцете, раменете, гърба, краката и други части на тялото си. 【Водоустойчив и дълголетие】 Във временни татуировки JCFIRE се използват най-новите водоустойчиви технологии, които могат да се използват от деца на различни партита, като на партито край басейна.Тези татуировки на животни, за деца, отглеждани от 3 до 5 дни. 【Лесна употреба и отстраняване на】 Нанесете татуировка върху чиста и суха кожа, покрийте и внимателно натиснете татуировка влажна кърпа или кърпа за около 20 секунди. Лесно се отстранява бебешко олио, средство за отстраняване на грим или спирт. 【По-скъп временни татуировки в магазина】 У нас също има много теми, като Блестящи пеперуди, животни от джунглата, Светещи динозаври, морски животни, футбол, строителни машини и т., са Добре дошли в магазин click JCFIRE, за да получите още по-забавно!.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса