27 Бр. Набор за пробиване на веждите One Step, набор от шаблони за пробиване на веждите, компактна пудра за вежди светло кафяв + 24 вида карти-шаблони за вежди + 1 Сгъваема о?

27 Бр. Набор за пробиване на веждите One Step, набор от шаблони за пробиване на веждите, компактна пудра за вежди светло кафяв +

BGN 0.67

Наличност

【Набор от шаблони за пробиване на веждите]】 Определени за одноэтапного симулация на печат вежди включва в себе си уникален отпечатък върху въздушна възглавница и 24 различни шаблонаМожете да изберете любимата си форма на веждите, за да направите това по-лесно. 【Цвят】 Класически, тъмно кафяво, светло кафяво, черно, сиво-черно и тъмно кафяво.Към всеки цвят е приложен 24 вида картички за вежди със срок на годност 3 години.Това е много подходяща за начинаещи или хора, в отчаяно се нуждаят. 【Спестяване на време】 Светло-кафява захар за вежди класически цветове + 24 вида карти-шаблони за вежди + Сгъваеми ножове за вежди + Двухголовые мини преносими четка за вежди. 【Многофункционален】 В допълнение към резитба на веждите, той също може да са промяна на линията на растежа на косата и веждите, като ги широки и гъсти.Използвайте професионална краскопультовую печат и тази чиста формула, за да нанесе перфектен цвят и контур на веждите с необходимата интензивност. 【Услуги】 Ако имате някакви въпроси относно набирането на шаблон за пробиване на веждите или искате да научите повече информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса