Крем-сенки за очи FOCALLURE Хамелеон, Интензивно Променящи цвят Крем-сенки за очи, Высокопигментированный Металик, Трептене, Многоотражающие покритие, Трик или за удов?

Крем-сенки за очи FOCALLURE Хамелеон, Интензивно Променящи цвят Крем-сенки за очи, Высокопигментированный Металик, Трептене, Многоотражающие

BGN 1.33

Наличност

?КРЕМ-СЕНКИ за очи "ХАМЕЛЕОН" : високо качество на съставките с копринен блясък, благодарение на които сенките лесно се нанася върху клепачите в продължение на целия денПри директно гледане изглежда, че това е само един цвят.Обаче цветови смени стават видими при гледане от различни ъгли и при различно осветление.Можете да го използвате самостоятелно или върху продукти, за да създаде многоизмерен ефект. ? УСТОЙЧИВИ и не които цъфтят : сенки за очи Хамелеон eyeshadow single много ярки и высокопигментированные, са идеални, за да се грим на очите да изглежда свеж и да не осыпался дълго време през деня и през нощта. ? ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА и ДЕЙНОСТИ : Тези блестящи сенки за очи са подходящи за всички типове кожа и всички възрасти.Чудесно за употреба и изучаване на цветове или изработка на грим при професионален грим опушени очи, булчински грим, грим за партита, ежедневна грима или в салон / студио грим. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА : Този прекрасен лъскав крем за очи с множество нюанси хром лесно растушевать и нанесете с върха на пръстите.Блестящо нюанси, идеално се съчетават с матови нюанси, за да създаде зашеметяващ грим на очите.Освен това, сенки могат да бъдат напълно премахнати с помощта на средства за отстраняване на грим или хартиени кърпички за грим.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса