Регулатор на скоростта на двигателя, 7,5 кВт VFD Конвертор на честотата на Ac Монофазен 220v Вход 3 Фаза 380 В Регулатор Изходна скорост

Регулатор на скоростта на двигателя, 7,5 кВт VFD Конвертор на честотата на Ac Монофазен 220v Вход 3 Фаза 380 В Регулатор Изходна

BGN 2.00

Наличност

ШИРОК спектър на ПРИЛОЖЕНИЕ : Може да се използва за управление на стартирането и спиране, регулиране на скоростта, на CW и CCW на двигателя, често използвани в вентиляторах, помпи, въздушни компрессорах и т Характеристики : 1. Мотор-инверторен преобразувател е с високо усукване, с висока точност и широк автомобил с регулиране на скоростта, който се различава стабилна и надеждна производителност. Инвертор има дизайн със защита от загуба на равновесие, която е в състояние да се адаптират към лош електрическата мрежа, температура и пылевым смущения, както и безопасен за работа. Вграден филтър и режим на управление V/F с разомкнутым контури, с режим на регулиране на изходното напрежение PWM контрол, притежава добра стабилност на работата. използването на : Управление на пускането, спирането, регулация на скоростта и прав и обратен въртене на двигателя в съответствие с условията, необходими за производство или използване на оборудване, широко използван в вентиляторах, помпи, въздушни компрессорах и т. Следпродажбено обслужване : Ако има някакви въпроси по отношение на поръчките/продукт и/ или услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро!.Вход И изход : Универсален преобразувател на честота, монофазен вход 220 В и 3-фазно изход за 380 v, подходящи за мощност 7,5 кВт (10 с.), има добра практичност.Параметри : Тип на продукта : честотен Преобразувател Модел : AT904-7.5 KW Входно напрежение : монофазен 220 v ac 50/60 Hz Изходно напрежение : 3 фаза на 0-380 ac 0-400 Hz Максимален изходен ток : 40 A Подходяща мощност на двигателя : 7.


Параметри на продукта

Item Type:
Frequency Converter
Model:
AT904-7.5KW
Input Voltage:
Single Phase 220VAC 50/60Hz
Output Voltage:
3 Phase 0-380VAC 0-400Hz
Maximum Output Current:
40A
Suitable Motor Power:
7.5KW (10HP)
Filter:
Built in Filter
Application:
Universal
DC Power Supply Property:
Voltage Type
Control Mode:
V/F open loop
Output Voltage Regulation Mode:
PWM Control
Appearance:
ABS plastic shell
Product Size:
Approx. 25 x 18 x 16.5cm / 9.8 x 7.1 x 6.5in
Package List:
1 x Frequency Converter:
1 x User Manual:
Note:
1. Select a compatible motor to use, you must choose a 380V 3 phase motor with a power less than 7.5KW and adjustable speed.:
2. According to the wiring method of the user manual, connect the power supply and the 3 phase motor.:
3. Select the appropriate operation mode according to the needs of the application scenario, and refer to the manual for mode selection.:
4. Power on, the speed of the motor and forward and reverse rotation can be adjusted according to the knob on the panel.:

Може и да ви хареса

Жак Southwire EZLB200, 2 , Сив
  • Ново

Жак Southwire EZLB200, 2 , Сив

BGN 0.33

Перфектен за служебен вход конструкция от 3 части за лесно инсталиране.Включва уплътнение за влажни мес