YHQSYKS 5 БР. Led-вградени лампа, с преграда, 7 W/10 W/12 W, Водонепроницаемое покритие IP65, 90-100 Lm/W, Ультратонкая кръгла алуминиева лента, за избор 3000 К-6000 К (ъгъл на лъча: 120 °)

YHQSYKS 5 БР. Led-вградени лампа, с преграда, 7 W/10 W/12 W, Водонепроницаемое покритие IP65, 90-100 Lm/W, Ультратонкая кръгла алуминиева

BGN 2.33

Наличност

★ Водоустойчив : професионален водоустойчив IP65, ефективна водоустойчивост, защита от замъгляване, отлична пропускливост, не се страхува от маслен дим и водна пара, подходяща за влажни помещения, като кухни, бани, тераси, веранди и т, а също така могат да бъдат монтирани в обикновени стаи. ★ Минималистичен дизайн : Корпус лампи с малки размери и ниско тегло е изработена от алуминиев материал, което ви позволява ефективно да преобразува светлината от точкови източници в повърхностни, увеличаване на площта на покритие, като предотвратява отблясъци и зрителна умора. ★ Спестяване на енергия на светодиодите : В ультратонком светильнике се използват led чипове от ново поколение, които имат по-високи люмены и по-ниска консумация на енергия.Това може да ви спести до 90% от разходите за електроенергия, за предотвратяване на появата на отблясъци и драскотини. ★ Лесна инсталация : Използвайте пружинен скоба за надеждно закрепване на вградената led лампа на тавана, което да го улеснява монтаж без използване на инструменти. ★ Гаранция за качество : Нашите вградени led светлини са преминали проверка за сигурност, за осигуряване на по-добро качество, сигурност и надеждност.Излъчвайки слънчево качество, той може да осигури реалистично възпроизвеждане на цветовете в съответствие с всяко настроение или нужди в дизайна.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

Жак Southwire EZLB200, 2 , Сив
  • Ново

Жак Southwire EZLB200, 2 , Сив

BGN 0.33

Перфектен за служебен вход конструкция от 3 части за лесно инсталиране.Включва уплътнение за влажни мес