Регулатор на скоростта на двигателя, 1803BK DC 1,8 В 3, В 5, В 6 и В 12, В 2 Комплекта Ключове помпа за двигатели с Широко приложение

Регулатор на скоростта на двигателя, 1803BK DC 1,8 В 3, В 5, В 6 и В 12, В 2 Комплекта Ключове помпа за двигатели с Широко приложение

BGN 2.00

Наличност

【PWM КОНТРОЛ РЕГУЛАТОР на скоростта на двигателя за постоянен ток】 С помощта на PWM контрол регулатор на двигателя за постоянен ток сверхнизкого напрежение може да се регулира входното напрежение до dc 1,8 v, 3, 5, 6 и 12 V Максимален изходен ток е 2А. Максимална изходна мощност е 30 Вата. 【С функция за превключване И индикатор за захранване】 Този регулатор на скоростта на двигателя на водача също е снабден с потенциометром с функция за превключване и индикатор за захранването.Това е удобно за вас, по-добре да управлява и наблюдава процеса на използване. 【Е ДОСТАТЪЧНО БЕЗОПАСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】pwm-контролер на двигателя е снабден с предохранителем самолечение, която осигурява по-висока безопасност.Когато напрежението е твърде голямо, предпазител автоматично отсоединяется.След охлаждане на предпазителя автоматично се възстановява. 【Широко приложение】 Регулируема задвижваща подходящ ключ за регулиране на скоростта на двигателя за постоянен ток, на вентилатора, на кислороден помпа за аквариум и други устройства за постоянен ток 1,8-12 В. Никога не се свърже директно към бытовому източник на захранване ac 220 В, в противен случай той ще се повреди. 【ВАЖНИ бележки】 Не се сервира храна по-висока от 12 Век, Този ключ регулиране на скоростта представлява регулатор на висок ток 2 А, който не може да осигури постоянен ток за по-0,5 А, двигател 775 или детски автомобилен мотор.Моля, потвърдете още веднъж, преди да купите. 【PWM КОНТРОЛ РЕГУЛАТОР на скоростта на двигателя за постоянен ток】 С помощта на PWM контрол регулатор на двигателя за постоянен ток сверхнизкого напрежение може да се регулира входното напрежение до dc 1,8 v, 3, 5, 6 и 12 V. Максимален изходен ток е 2А. Максимална изходна мощност е 30 Вата. 【С функция за превключване И индикатор за захранване】 Този регулатор на скоростта на двигателя на водача също е снабден с потенциометром с функция за превключване и индикатор за захранването.Това е удобно за вас, по-добре да управлява и наблюдава процеса на използване. 【Е ДОСТАТЪЧНО БЕЗОПАСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】pwm-контролер на двигателя е снабден с предохранителем самолечение, която осигурява по-висока безопасност.Когато напрежението е твърде голямо, предпазител автоматично отсоединяется.След охлаждане на предпазителя автоматично се възстановява.


Параметри на продукта

Item Type:
Motor Speed Controller
Material:
PCB
Input Power Supply Voltage:
1.8V 3V 5V 6V 12V
Speed Switch:
1803BK
Maximum Output Power:
30W
Maximum Continuous Output Current:
2A
Package List:
2 x Motor Speed Controller:
2 x Speed Control Knob:
2 x Washer:
2 x Nut:
Note:
1. Please connect this DC controller to a DC power source. Do not directly connect to the household 220V AC power supply, otherwise it will be damaged; :
2. The power supply should not be greater than 12V; :
3. This is a 2A maximum current governor, can not drive more than 0.5A continuous current, 775 motor or children car motor.:

Може и да ви хареса

Жак Southwire EZLB200, 2 , Сив
  • Ново

Жак Southwire EZLB200, 2 , Сив

BGN 0.33

Перфектен за служебен вход конструкция от 3 части за лесно инсталиране.Включва уплътнение за влажни мес