Детска слушалки BUTFULAKE GH-1 за PS5, PS4, Xbox One, Xbox One S, PC, Nintendo Switch, Mac, лаптоп, 3,5 мм Кабел Професионални стерео слушалки с микрофон с шумопотискане, светодиодна подсветка (съв?

Детска слушалки BUTFULAKE GH-1 за PS5, PS4, Xbox One, Xbox One S, PC, Nintendo Switch, Mac, лаптоп, 3,5 мм Кабел Професионални стерео

BGN 2.67

Наличност

? Съвместимост с множество платформи? Детска слушалки GH-2 с аудиоразъемом 3,5 мм и е съвместима с Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, PS5, PS4, PS4 Slim, PS4 Pro, Nintendo Switch, Nintendo New 3ds, Nintendo New 3dsll, PC, Mac, преносим компютър, мобилно устройство, IPADМоля, имайте предвид, че при свързване към контролера на XBOX One старата версия изисква допълнителен адаптер на Microsoft (не е включен в комплекта). ?Превъзходно качество на звука? Висококачествен 50-мм драйвер с неодимовыми магнити осигурява чист бас и фантастичен стереозвук, което ви позволява точно да възприемат движението на враговете. Слушалки GH-2 Xbox One работи добре в игрите, музика, филми и т. ?Създадена за дълги игри? В слушалките GH-2 PS4 се използват изключително меки, удобни и дишащи слушалки, регулируема и удобна лента за глава, която осигурява по-продължителната игра без усещане на налягане и прегряване.Сверхлегкая конструкция тежи само 350 г. ?Микрофон с шумопотискане и регулатор на силата на звука? Микрофон слушалки тази GH-2 Nintendo Switch с висока чувствителност улавя гласа и осигурява висококачествен намаляване на шума, която позволява да комуникирате с съотборници, с кристална яснота.Вграден контролер с регулатор на силата на звука, което позволява лесно да регулирате силата на звука и включване /изключване на микрофона по време на игрите. ? Гаранция 24 месеца? Ако в рамките на 24 месеца да възникнат някакви проблеми със слушалки GH-2 Xbox, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим 100% увеличение на обслужване. натиснете бутона "Добави В кошницата" и се насладете на невероятно игра на света!.Слушалки GH-3 Xbox One е специално разработена за любителите на игри.Ние много пъти се изпитват и внедряли иновациите само, за да направят играта по-вълнуваща за геймъри.Съвети за настройка : ♪ [Слушалки за PC] ♪ 1. Адаптер-сплитер Y (включени в комплекта) При използване на слушалки на вашия компютър е необходимо аудио кабел. Уверете се, че и микрофон, слушалки и микрофон на компютъра са включени. Кликнете два пъти върху иконата с говорителя, който се намира в лентата на задачите на компютъра, за да влезете в контролния панел за конфигуриране на глас.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

V-Rally 4 (Xbox One)
  • Ново

V-Rally 4 (Xbox One)

BGN 3.33

Рали : от Кения до парк Секвоя минете на найтрудните писти в често екстремни условия на шофиране от моде�