Резервни части за аксесоари контролери, Професионален Лесен за инсталиране Практичен Комплект за смяна на Сензорни аксесоари игрален контролер

Резервни части за аксесоари контролери, Професионален Лесен за инсталиране Практичен Комплект за смяна на Сензорни аксесоари игрален

BGN 2.67

Наличност

Пълен комплект : комплект сменяеми аксесоари включва 6 метални рычажков за смяна на модове, 4 сребърни остриета (2 средни и 2 мини), 2 сребърни D-образни накладки, 1 сребърен инструмент за регулиране на напрежениеРазглобяема конструкция : Комплект аксесоари за контролер с текстурирана дръжка и инструменти.Всички пръчки, остриета и бутоните за управление са подвижни и могат да се настройват.Като ви предоставя най-страхотната игра на опит и усещания.Съвместимост : Набор от инструменти за ремонт е съвместим с вашия контролер for Elite Series 2.Лесно замени вашите стари бамптоны наш комплект.Нов външен вид и уникален стил.Лесна употреба : няма нужда да разглобявате контролер при подмяна на резервни части, главата се държи като магнит и много здрав.Висококачествен материал : Аксесоар контролер е изработен от висококачествен метал, същия материал, че и оригинала, много издръжливи и устойчиви на износване.Параметри : Тип на продукта : Комплект аксесоари за контролер Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребристо Приложимо : за Elite Series 2 Опции : 1. Цвят обработват покритие покритие, а сменяеми дискове за палеца е изработен от висококачествен метал, който гарантира трайност и устойчивост на корозия. Подобрено докосване : точно същия размер и материал, че и на официалния аксесоар за контролер Elite Series 2, с текстурированным дизайн на ръкохватката, за да се предотврати изпадане на повишаване чувствителността на ръцете и подобряване на геймплея.


Параметри на продукта

Item Type:
 Controller Accessory Kit
Material:
Stainless Steel
Colour:
Silver
Applicable:
For Elite Series 2
Parameters:
1. The colour is treated with electroplating technology and the thumb lever replacement is made of high quality metal for durability and corrosion resistance.:
2. Better touch:
Exactly the same size and material as the official Elite Series 2 controller accessory, with a textured grip design to prevent slippage, enhance hand sensitivity and improve the gaming experience.
3. A variety of DIY style key sets and more personalised tuning programs make it easy for players to adjust the joystick speed, key positions, etc., adding to the personalised experience of the controller.:
How to Use:
Remove the product and it is start to use:
Package List:
6 x Rocker Cover  :
1 x Round Keys :
1 x Key   :
4 x Pull Tabs :
1 x Standard Parts  :
1 x T8 Screwdriver :
1 x T6 Screwdriver :
1 x Pry Bar :
1 x Storage Bag :

Може и да ви хареса