Дървена Табела в стил Кънтри, Положително Говорим, Че От Теб да Мирише на Выпивкой и Лош Избор, Елате, Посиди с мен, брой стимул Цитат, Стенни Художествена Дървена Та?

Дървена Табела в стил Кънтри, Положително Говорим, Че От Теб да Мирише на Выпивкой и Лош Избор, Елате, Посиди с мен, брой стимул

BGN 2.00

Наличност

✔ОСОБЕНОСТИ : Тази декоративна дървена табела е задължително да се проясни вашият ден ✔ Бърза доставка : Произведено в САЩ, ни позволява бързо да доставим стоките ви. ✔МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествени дървени материали.Дебелината е 0,2 инча, а въжето е здраво прикрепена към гърба, като осигурява здравина и продължително задържане. ✔ ПРИЛОЖИМО МЯСТО : Въпреки, че тези знаци по-добре да използвате на закрито, те могат да се използват на открито, ако те не са изложени на влага. ✔УСЛУГИ : Ние осигуряваме изключителен персонализирани услуги.Ще се превърне в идеален подарък за семейството и приятелите. ✔ОСОБЕНОСТИ : Тази декоративна дървена табела е задължително да се проясни вашият ден. ✔ Бърза доставка : Произведено в САЩ, ни позволява бързо да доставим стоките ви. ✔МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествени дървени материали.Дебелината е 0,2 инча, а въжето е здраво прикрепена към гърба, като осигурява здравина и продължително задържане. ✔ ПРИЛОЖИМО МЯСТО : Въпреки, че тези знаци по-добре да използвате на закрито, те могат да се използват на открито, ако те не са изложени на влага. ✔УСЛУГИ : Ние осигуряваме изключителен персонализирани услуги.Ще се превърне в идеален подарък за семейството и приятелите.Характеристики : Материал : Екологично чисто и няма да навреди на човешкия организъм.Можете да сте сигурни, че го използвате, можете да сте сигурни, че вашето дете е в състояние да играе.Трайност : най-високо качество, издръжливост и дълъг експлоатационен живот.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса