Набор от Пододеяльников за пуховых одеяла Eikei Cottage Bloom Garden, Спално Бельо, в стила на френски Кънтри, Провинциален Шик, Цветя, Птици, Дървета Разцъфнал Божур, Клоните н?

Набор от Пододеяльников за пуховых одеяла Eikei Cottage Bloom Garden, Спално Бельо, в стила на френски Кънтри, Провинциален Шик,

BGN 83.20

Наличност

Комплект спално бельо в стил шинуазри с флорални винтажным шарките на ботаническата градина от Eikei HomeНабор от пододеяльников Romantic botanical nature със селски божур и цветя сакуры, ръчно декориран с тънък дизайн. в комплект от 3 теми включва : 1 чаршаф голям размер на 120 98 л и 2 пододеяльника King hamza, с размери 20 на 36 инча с фланец и френски вентил. Меко спално бельо от 100% памук с високо съдържание на нишки ще даде на вашата спалня нотка на лукс. Брой нишки 400 - штапельный египетски памук с високо качество, който на допир гладка и копринено-мека на кожата си, дишаща и впитывающий влагата.Чаршаф с цип, на копчета и 4 вътрешни ъглови завязками за задържане на одеяла на място (одеяло в комплекта не са включени).Комплект спално бельо в стил шинуазри с флорални винтажным шарките на ботаническата градина от Eikei Home.Набор от пододеяльников Romantic botanical nature със селски божур и цветя сакуры, ръчно декориран с тънък дизайн. в комплект от 3 теми включва : 1 чаршаф голям размер на 120 98 л и 2 пододеяльника King hamza, с размери 20 на 36 инча с фланец и френски вентил. Меко спално бельо от 100% памук с високо съдържание на нишки ще даде на вашата спалня нотка на лукс. Брой нишки 400 - штапельный египетски памук с високо качество, който на допир гладка и копринено-мека на кожата си, дишаща и впитывающий влагата.Чаршаф с цип, на копчета и 4 вътрешни ъглови завязками за задържане на одеяла на място (одеяло в комплекта не са включени).


Параметри на продукта

Може и да ви хареса