Охлаждаща въздушна възглавница за легла Combopillow с калъф от мек плат, плетиво, Луксозни възглавници, регулируеми в 2 слоя в 8 висоти, възглавниците от пяна с памет ефек?

Охлаждаща въздушна възглавница за легла Combopillow с калъф от мек плат, плетиво, Луксозни възглавници, регулируеми в 2 слоя в 8

BGN 3.33

Наличност

【РЕГУЛИРУЕМА ВЪЗГЛАВНИЦА】 Охлаждаща възглавница с два пласта пяна с памет ефект и осем варианта на височината в диапазона от 2 до 6,5" ви позволява лесно да изберете идеалната височина в съответствие с вашите индивидуални нуждиИзберете перфектния растеж, може да подобрят качеството на съня, облекчаване на болки в шията и раменете и за насърчаване на цялостното подмладяване. 【МНОГО ГЪВКАВ】 Уникален дизайн Combopillow осигурява изключителен комфорт и подкрепа, което го прави идеален избор за всички видове легла.Независимо от това, дали предпочитате да спи на своята страна, на гърба или корема, тази възглавница гарантира, че ще се събудите с чувство на бодрост и отпочинали. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】Поддържане на хигиена и свежестта на фуражи много просто, благодарение на неговата гъвкавост за грижите дизайн.Тази най-добрата възглавница за сън може лесно да се разглобява, а всички негови компоненти, включително калъф Comfor Tek, комфортна подплата и комбинираната слоеве, са подвижни, което позволява лесно почистване на възглавницата. 【НЕСРАВНИМО КАЧЕСТВО】 Изживейте неповторимо качество с Combopillow.Нашата възглавница-подложка за тяло, изработена от пяна с памет ефект премиум клас, която осигурява комфорт и отлична поддръжка възглавница средна твърдост.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса