ZJHYXYH 200-Листа, Сезонни Фото Албум за изрезки Вид степенуване на Класически 6-инчов Хартиен Фотоалбум (Цвят: D, Размер: 18 * 26 * 5 см)

ZJHYXYH 200-Листа, Сезонни Фото Албум за изрезки Вид степенуване на Класически 6-инчов Хартиен Фотоалбум (Цвят: D, Размер: 18 *

BGN 2.00

Наличност

Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални нещаНаправи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Функция : Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Цвят : както е показано на снимката Височина : Около 18*26*5 смВес : около 0,35 кг/штматериал : хартия Предпоставка в това число : 1 бр. * фотоальбомэто фото албум ще съдържа 200 броя снимки 6 инча след продажба на услуги и препоръки : Ние внимателно ще проверим опаковката преди да изпратите пратката, ако стока някакви проблеми, моля не оставяйте отрицателен, чист преглед или спор, първо свържете се с нас, ние ще ви помогнем да разрешите проблема.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса