Етикети с букви - Винилови Стикери с номер на Писмото и Азбука, 6800 БР, 28 Листа, Индивидуални Опаковки, Цветни Пощенска Кутия, Направи си сам, Стикер за Албуми, Букви, Д?

Етикети с букви - Винилови Стикери с номер на Писмото и Азбука, 6800 БР, 28 Листа, Индивидуални Опаковки, Цветни Пощенска Кутия,

BGN 5.94

Наличност

【Че ще получите】Ще получите общо 28 листа стикери с буквенными стаиВсички стикери размер high представляват 21,8 × 10,8 см, включително 6800 парчета (6797 парчета от букви и цифри, 84 на веригата).Достатъчно количество и стил могат да отговарят на вашите различни нужди.Можете също да споделяте със своите добри приятели и заедно да получите удоволствие от занимания със собствените си ръце. 【Където се използва】 Етикети с букви с малък размер, така че те са идеални за календар, списък, гроссбуха, поздравителни картички, калъфи за телефони, компютри, чаши за вода, за снимки, рамки за снимки, пликове и т. Използвайте въображението си за да създадете своите уникални специални неща. 【Удобен материал】 Материал топъл печат (златен/сребърен цвят) много канава.Водоустойчив, издръжлив и устойчив на разкъсване, да е лесно да избледняват или пада, може да се съхранява дълго време.Стикери от PVC гладка и без чеп, не е нужно да се притеснявате за това, че сте поцарапаете пръстите. 【Внимателно подготвени】 етикети с буквенными стаи, PVC самозалепващи се, прости за използване.Можете да направите със собствените си ръце много работа по своему, етикети с малки букви - чудесен вариант за diy в стил scrapbooking и домашен декор. 【Широко разпространени стикери със собствените си ръце】 от тях може да бъде на значими сделки, чрез комбиниране на главни букви, малки букви и цифри.Такива стикери с буквенными стаи, като "весела Коледа", "честит рожден ден", "благодаря" и т. Също се придържат към много гладки повърхности, такива като мобилни телефони, лаптопи, каски, чаши и много други, което ги прави необикновени. 【Че ще получите】Ще получите общо 28 листа стикери с буквенными стаи.Всички стикери размер high представляват 21,8 × 10,8 см, включително 6800 парчета (6797 парчета от букви и цифри, 84 на веригата).Достатъчно количество и стил могат да отговарят на вашите различни нужди.Можете също да споделяте със своите добри приятели и заедно да получите удоволствие от занимания със собствените си ръце. 【Където се използва】 Етикети с букви с малък размер, така че те са идеални за календар, списък, гроссбуха, поздравителни картички, калъфи за телефони, компютри, чаши за вода, за снимки, рамки за снимки, пликове и т. Използвайте въображението си за да създадете своите уникални специални неща. 【Удобен материал】 Материал топъл печат (златен/сребърен цвят) много канава.Водоустойчив, издръжлив и устойчив на разкъсване, да е лесно да избледняват или пада, може да се съхранява дълго време.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса