Албум за Изрезки PATIKIL, 2 елемента 5-инчов Албум за Албуми, Фото албум за гости, Книга на паметта Направи си сам с 15 Черни Страници, Подарък за Коледа, Годишнина, Рожден ?

Албум за Изрезки PATIKIL, 2 елемента 5-инчов Албум за Албуми, Фото албум за гости, Книга на паметта Направи си сам с 15 Черни Страници,

BGN 10.00

Наличност

Цвят : черен; Размер : 180 x 115 mm/x 7,02 4,49 инча; Размер за съхранение на фигурата : 17 x 10,7 см/6,6 x 4,1 инча; Място за съхранение на : 18 листа / 34 бр вътрешни страници; Опаковъчен лист : 2 бр. албум за изрезки; 2 листа x ъглова стикер.Предимство : Изработен е от твърда хартия, твърда подвързия защитава вашите снимки от въздуха и мръсотия. Хартиен албум е направена в стила на акордеони, заключена мека условия и се открива като романтична акордеон.с цветен ъглов стикер за снимки можете да направите нещо с ръцете си за забавление.Инструкции : за да Запишете всичките си смислени снимки и напишете няколко думи отстрани, за да уловя най-красивия момент в живота си.Приложение : Албум за албуми, с множество функции, тя може да записва вашите прекрасни моменти.Обикновено се използва като сватбена книга за гости за албуми, албум за пътуване, дневник памет и албум за плътност, албум за годеж, албум за зрелостните.И това е един прекрасен подарък за приятели, членове на семейството, партньора си или някой специален човек в живота си. забележка : Моля, потвърдете правилния размер, преди да поръчате, особено размера на снимката, която искате да запазите.Цвят : черен; Размер : 180 x 115 mm/x 7,02 4,49 инча; Размер за съхранение на фигурата : 17 x 10,7 см/6,6 x 4,1 инча; Място за съхранение на : 18 листа / 34 бр. вътрешни страници; Опаковъчен лист : 2 бр. албум за изрезки; 2 листа x ъглова стикер.Предимство : Изработен е от твърда хартия, твърда подвързия защитава вашите снимки от въздуха и мръсотия. Хартиен албум е направена в стила на акордеони, заключена мека условия и се открива като романтична акордеон.с цветен ъглов стикер за снимки можете да направите нещо с ръцете си за забавление.Инструкции : за да Запишете всичките си смислени снимки и напишете няколко думи отстрани, за да уловя най-красивия момент в живота си.Приложение : Албум за албуми, с множество функции, тя може да записва вашите прекрасни моменти.Обикновено се използва като сватбена книга за гости за албуми, албум за пътуване, дневник памет и албум за плътност, албум за годеж, албум за зрелостните.И това е един прекрасен подарък за приятели, членове на семейството, партньора си или някой специален човек в живота си.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса