Комплекти Куки-ключалки, Ръчно изработени Направи си сам, Бяла Рибка, Килим, Бродерия на кръстат бод, Комплекти за Бродерия Направи си сам, за Декорация, За Семейств?

Комплекти Куки-ключалки, Ръчно изработени Направи си сам, Бяла Рибка, Килим, Бродерия на кръстат бод, Комплекти за Бродерия Направи

BGN 1.00

Наличност

[Лесна за приготвяне] на вас Ви се иска да опитате нещо ново, но вие просто не знаете откъде да започнете, нали?Ние разбираме!Във всеки комплект има всичко, от което се нуждаете, включително мрежест платно с цветови кодове, цветни карти, предварително нарязани на прежда и плетиво на една кука, можете да започнете веднага! [НАПРАВИ СЕБЕ СИ ЩАСТЛИВ!] Влез в света на комплекта стелки с капаче-плетене на една кука, отърви се от скука и почувствайте себе си щастлив от мирозданието.Всеки комплект за плетене на постелки - това е вълнуващо преживяване - просто направете примка, зацепите и издърпайте, това ще бъде чудесен семеен проект за създаване и развитие на уменията на бродерия!. [СУПЕР ПРОСТА производствена] В този проект използва се платно с отвори по-големи размери, което улеснява овладяването на техника за начинаещи и позволява изпълнение на проекти по-бързо.Това е занаят, не изисква специални умения или техники, така че да опитате могат всички, на които е от 7 години и повече!. [БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ] може да се използва за домашно шоу, декорация на дома, изглежда наистина красиво, идеален за домове с деца.Можете да използвате този комплект за създаване на стенни рисунки с шут, възглавници и много други. [ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] Няма по-добър начин да покажете любовта си, отколкото да дарят готови комплекти куки-ключалки.Това е подарък, който неизменно носи щастие и е най-старото чувство на постижение!Това може да е подарък за децата, родителите, приятелите си и на двойки на повечето празници или празници. [Лесна за приготвяне] на вас Ви се иска да опитате нещо ново, но вие просто не знаете откъде да започнете, нали?Ние разбираме!Във всеки комплект има всичко, от което се нуждаете, включително мрежест платно с цветови кодове, цветни карти, предварително нарязани на прежда и плетиво на една кука, можете да започнете веднага!. [НАПРАВИ СЕБЕ СИ ЩАСТЛИВ!] Влез в света на комплекта стелки с капаче-плетене на една кука, отърви се от скука и почувствайте себе си щастлив от мирозданието.Всеки комплект за плетене на постелки - това е вълнуващо преживяване - просто направете примка, зацепите и издърпайте, това ще бъде чудесен семеен проект за създаване и развитие на уменията на бродерия!. [СУПЕР ПРОСТА производствена] В този проект използва се платно с отвори по-големи размери, което улеснява овладяването на техника за начинаещи и позволява изпълнение на проекти по-бързо.Това е занаят, не изисква специални умения или техники, така че да опитате могат всички, на които е от 7 години и повече!. [БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ] може да се използва за домашно шоу, декорация на дома, изглежда наистина красиво, идеален за домове с деца.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса