6 бр. Найлонови Мрежести Холщовые Листа, 10-каратные найлонови Мрежести Холщовые Листове за бродиране, Пластмаса окото Aida за Кръстат Бод за diy проекти за плетене на е?

6 бр. Найлонови Мрежести Холщовые Листа, 10-каратные найлонови Мрежести Холщовые Листове за бродиране, Пластмаса окото Aida за Кръстат

BGN 6.59

Наличност

Съдържание на пакета : Вие ще получите 6 листа черен пластмасов окото на платното, което е достатъчно за вашите нужди в рукоделииДостатъчни размери за нарязване на подходящи малки листове.Голям размер : Всеки лист от пластмаса окото на платното е с размери около 333x260 mm / 13,1x10,2 инча. 10 КАРАТА означава, че в един дюйме има 10 квадратни дупки.Моля, проверете размера на нашите изделия, преди да купите.Висококачествен материал : Нашите найлонови мрежести стени са изработени от висококачествена пластмаса, устойчив и трайни, го е лесно да се деформира или се съборят.Гъвкав и лесно се реже с ножица.Очи с квадратни дупки чисти и гладки, чрез които лесно преминават при вышивании кръстат бод.Хубав подарък : Нашите найлонови мрежести холщовые листа са много подходящи за бродерия и могат да станат чудесен подарък за вашето семейство и приятели при производството на коледна украса, подаръци за рожден ден, ключодържатели, стенни декори и т. са Широко приложение : Нашите найлонови мрежести платна могат да се използват широко за производство на различни продукти са ръчна изработка, като бродерия на кръстат бод, бродерия на игли, 3 D-модели, окачване, влакчета и маркери за книги, а също са подходящи за организиране на обеци или производството на шкатулок за съхранение на бижута и т.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса