SYH & AQYE Зимни Топло Легло за Хамстер, Скъпа Малка Къщичка За Домашни Любимци, Топло Подвесная Клетка, Пещера Легло, Клетка за Малки Животни, Аксесоари за Малки Прасет?

SYH & AQYE Зимни Топло Легло за Хамстер, Скъпа Малка Къщичка За Домашни Любимци, Топло Подвесная Клетка, Пещера Легло, Клетка за

BGN 5.32

Наличност

ПРОСТОРЕН плюшено тунел : Просторен плюшено тунел за малки домашни любимци - идеалното скривалище за игри и суматохата на малки домашни любимци дизайн на сън за домашни любимци : Зимна тунел за домашни любимци, предназначени за спане на домашни любимци, което ще осигури домашни любимци сигурно и сверхкомфортное място за почивка . ПЛЮШЕНО материал : Зимна тунел за домашни любимци е изработена от плюшено материал, мек и удобен, притежаващо силна топлина. высвободите своята природа : Малки животни могат да освободят своята природа и да се насладите на безкрайно веселие по време на игра. ХАРАКТЕРИСТИКИ : Този на плюшено мече тунел за домашни любимци, не е вреден за кожата на домашни животни и осигурява допълнително пространство за игра и почивка на домашни любимци.Спецификация : 1. ПРОСТОРЕН плюшено тунел : Просторен плюшено тунел за малки домашни любимци - идеалното скривалище за най-малките на домашните животни, за да играят и тичат. Дизайн на СЪН за домашни любимци : Зимна тунел за домашни любимци, предназначени за спане на домашни любимци, което ще осигури домашни любимци сигурно и сверхкомфортное място за почивка.ПЛЮШЕНО МАТЕРИАЛ : Зимна тунел за домашни любимци е изработена от плюшено материал, мек и удобен, притежаващо силна топлина.


Параметри на продукта

1.SPACIOUS PLUSH TUNNEL:
The spacious plush tunnel for small pets is a perfect hiding place for small pets to play and run.
2.PET SLEEP DESIGN:
The winter pet tunnel is also designed for pets to sleep, which will provide pets with a safe and super comfortable resting place.
3.PLUSH MATERIAL:
The winter pet tunnel is made of plush material, soft and comfortable, and strong in warmth.
4.RELEASE ONE'S OWN NATURE:
Little animals can release their own nature and enjoy endless fun while playing.
5.FEATURES:
This pet plush tunnel is not harmful to pets' skin and provides extra space for pets to play and rest.
Item Type:
Pet Plush Tunnel
Material:
Plush
Purpose:
Pet Plush Tunnel Toy
Product Length:
Approx. 17cm / 6.69in
Product Inner Diameter:
Approx. 9cm / 3.54in
Package List:
1 x Tunnel
Note:
Please allow 0.1‑1cm / 0.04‑0.4in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.

Може и да ви хареса