n/a Ръкави Женски За шофиране На Открито Летни Ледени Тънки Копринени ръкавици за езда с сенника Ice Sleeve Arm Guard (Цвят: A, размер: 58 * 23 * 20 см)

n/a Ръкави Женски За шофиране На Открито Летни Ледени Тънки Копринени ръкавици за езда с сенника Ice Sleeve Arm Guard (Цвят: A,

BGN 3.33

Наличност

Ледена КопринаИзработена от высокоэластичной плат, който се разтяга от всички страни, тя е мека и еластична, но не се стяга.Скрити дупки за пръстите, съответства на извивката на ръцете, гъвкави движения не са ограничени.Подобрена версия, напълно защитава кожата на дланта, задната страна на дланите и предмишниците. Слънцезащитен крем контрастен цвят, освежаваща прострочка в тонус, лесна и универсална.Лека, дишаща, еластичен, удобен в чорап.Изработена от высокоэластичной плат, който се разтяга от всички страни, тя е мека и еластична, но не се стяга.Скрити дупки за пръстите, съответства на извивката на ръцете, гъвкави движения не са ограничени.Подобрена версия, напълно защитава кожата на дланта, задната страна на дланите и предмишниците. Слънцезащитен крем контрастен цвят, освежаваща прострочка в тонус, лесна и универсална.Лека, дишаща, еластичен, удобен в чорап Материал : найлон Размер : 58*23*20 см В комплекта са включени : слънцезащитен ръкав * 1 чифт (не включва други демонстрационни обекти) Полезни съвети : 1. Моля, се допуска отклонение от 2-3 см от ръчно измерване. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

X-Braid Super Jigman X8, 600 м
  • Ново

X-Braid Super Jigman X8, 600 м

BGN 2.33

Стандарт : 600 Материал : полиетилен.Един възрастен мъж Материал : полиетилен.Един възрастен мъж.Има извес