Аксесоари за упражнения в Стрелба с Лък INOOMP Защита за три разстояние За Стрелба с Лък Извити Лъкове Ръкавица За Пръстите Калъф За Стрелба с Лък, Защитно оборудване ?

Аксесоари за упражнения в Стрелба с Лък INOOMP Защита за три разстояние За Стрелба с Лък Извити Лъкове Ръкавица За Пръстите Калъф

BGN 11.59

Наличност

синтетичен материалПрицельное пальцевое екипировка : Специално разработени на повърхността може да се увеличи устойчивост, както и да се подобри стабилността на стрелба с лък.Лъкове за стрелба с лък : Подходящи за спортове на открито, като например стрелба с лък, лов, стрелба.Аксесоари за стрелба с лък : Използвайте това е защитно приспособление за стрелба с лък, за да се предотврати нараняване на пръстите по време на лов и стрелба.Пръст за стрелба с лък : здрав и му е лесно да се скъса, което ви осигурява комфортен опит за стрелба с лък.Защитен калъф : Малък и лек, той не заема много място, което позволява лесно носене и да го съхранявате дори в джоба си.Осъществяване на списък 1 х калъф за пръсти Характеристики -Цвят : Кафяви кожени ръкавици за стрелба с лък. -Размер : Около 20,00 X7,00 X1,00 см/7,86 X2,75 X0,39 инча ръкавици за стрелба с лък. -Материал : Калъф за отпечатъци от волска кожа. - Този продукт действа идеално, и при вас ще бъде отличен опит за неговото използване при правене на снимки. - Подарък за вашите приятели и семейство на Стрелец, те ще се радвате на този защитен щит за пръстите. - Този предпазител за пръстите, подходящи за стрелба с лък, клубове, спортни зали, и разполага с широка гама от приложения Предпазител за пръсти за стрелба с лък.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса