Ранната мос 9X8FT Лавандово-Лилавата Завеса с пайети, на Фона на Панела за Сватбени партита, Пердета за Коледно парти, Блестящ Фотофон за Сватба, Сцена за детската душ?

Ранната мос 9X8FT Лавандово-Лилавата Завеса с пайети, на Фона на Панела за Сватбени партита, Пердета за Коледно парти, Блестящ Фотофон

BGN 3.33

Наличност

1 【Нов прием на】 : Всеки ред е предназначен за 2 (две) на пердета с пайети цвят лавандула лилави на цвят с ширина 4,5 метра и височина 8 метра. 【Модерен дизайн】 : 18-мм кръг материал с пайети с висока плътност с подплата от вкара тъкан.Кръгли пайетки пайеток цвят металик, елегантно дойде на върха вкара плат с една точка, създават мъчителен каскада проблясващи искри. 【Използването на】 : Тези пердета, използвани в хола или спалнята, също са идеални за сватба/церемония/парти/завеса/бала/коледен фон, фон за фотобудки, украса на стени, сватби на открито, фотосесии или на масата за торти.【Грижа Инструкции : 】 : да Не се излага на суха четка или машинно пране.Избършете с мека и влажна кърпа. 【Услуги】 : политика за връщане без проблеми в продължение на 7 дни.Съотношение на цена и качество е гарантирано! Натиснете Оранжевия бутон за купи сега!.Защо да изберете нас : ранната мос разполага със собствена фабрика, която може да задоволи изисквания от всякакъв размер и цвят.Преди да изпратите на всеки продукт на склад мениджъри склад трябва внимателно да проверяват го, за да сте сигурни в качеството на продукта. политика за връщане без проблеми в продължение на 7 дни.Ранната мос - добър избор!Ако имате някакви проблеми или желания (настройте размера и цвят), моля, да споделите с нас, ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса