Есенни Листа Клен гори, Блестящи Фонове, за Снимки с Тыквенным Дърво, 7x5 фута, Винил Фон за Снимки с Тиква в Деня на Благодарността, Банер За Душата на Новороденото, В?

Есенни Листа Клен гори, Блестящи Фонове, за Снимки с Тыквенным Дърво, 7x5 фута, Винил Фон за Снимки с Тиква в Деня на Благодарността,

BGN 5.93

Наличност

☞ 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см) Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове ☞ Материал : Винил, сгъваема, компактен Винил фон-Професионална кърпа за фотография.Безшевни, водоустойчив, удобныйдля носене, лека, сгъваема, здрав, не выцветающий, без отблясъци. ☞ Цвят : ярък наситен цвят, модели отпечатани с помощта на дигиталния печат. ☞ Употреба : за снимки, снимки, фотобудки, дом декорации, тапети, на фона на сцената на стената или декор.Също така е подходящ за сватби, партита по повод рождения ден, на детската душа, кръщенета, булчински душ, фестивали и персонални подпори за фото студио. ☞ Ако се нуждаете от фонова плат или настройка за различни поводи, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Материал Мек плат / Полиестер.На този фон лек и издръжлив,.Лесно е да се затвори или направо по естествен начин.На този фон е опакован в едно цяло, го лесен за пренасяне.Това е на фона на компютърни печат,.Лесно подвешивается по естествен начин.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса