Декоративна Сватбена Квадратна Арка с Размери 2 м х 3 М, Държач за фон с Бази, две тръби Метална Поставка, на Фона на Поставка за Фотобудки, Поставка за Сватбената цер?

Декоративна Сватбена Квадратна Арка с Размери 2 м х 3 М, Държач за фон с Бази, две тръби Метална Поставка, на Фона на Поставка за

BGN 74.73

Наличност

[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Квадратна поставка за сватбата на фона осигурява перфектен фон за вашите клетви, сватбени снимки, снимки на гостите и декори за главен масата!Освен това, на творческите възможности са неограничениМоже да се използва на закрито или на открито, както и малко от ратан и зелени листа, той изглежда по-естествен и свеж. [ЕЛЕГАНТЕН дизайн] Цвете в комплекта не е включена.Двухтрубчатые квадратни сватбени арки, използвани за сватби, създават класическа атмосфера и засилва ефекта на вашата сватба.Можете да ги украсяват с цветя, зелени листа, балони, тюлевыми дъждовни дни, букви с монограми и гирлянди.Можете да го поставите на собствения си, така и в съчетание със стила на помещението, което тя ще създаде богати визуални ефекти. [Материал на ПРЕМИУМ] е направен от здрав метален материал, който притежава висока износоустойчивост и не е лесно ръждясва.Тази модерна квадратна стойка за цветя може да бъде украсена с цветя, зелени растения, балони, тюлевыми декорации, букви с монограми и гирлянди, за да направи вашето събитие едновременно красиви и буйни. [ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] е Проектирана по такъв начин, че да може да е просто да инсталирате, без излишни движения, както и лесна инсталация позволява лесно да се насладите на вашия нов атрактивна декорация.Тази рамка за букета можете да лесно да настроите себе си и да се грижим за нея с чиста кърпа.Най-дългата здрава двойна бар стойка, за да не падна. [ГАРАНЦИЯ] Нашите продукти се доставят директно от склада в САЩ.Имаме строга система за контрол на качеството на нашите продукти се извеждат на пазара след внимателно тестване.Ние предлагаме винаги приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси или проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Характеристики и предимства : ❤Като допълнителен щрих цветочному оформяне, тази поставка пуснат уау фактор на всяко събитие.Позволете на въображението си да вземе надмощие над това, което можете да създадете с помощта на тези на каботажните за цветя.Тези трайни подложки са изработени като едно цяло и имат малко тегло, което ги прави лесни за транспортиране и съхранение. ❤Може да го напусне в подходящи места в градината си в съответствие със собствените си нужди.Помощ за създаване на отличен визуален ефект. ❤Тя е по-здрава и стабилна конструкция за продължителна употреба.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса