Скрин от плат Sorbus за детска спалня - Скрин с 5 чекмеджета, най-Високата кула за съхранение, Органайзер за дрехи, за кабинет, за игри стая за детска, Стоманена рамка, Ку?

Скрин от плат Sorbus за детска спалня - Скрин с 5 чекмеджета, най-Високата кула за съхранение, Органайзер за дрехи, за кабинет,

BGN 33.60

Наличност

нощно шкафче с 5 чекмеджета (лилаво)Лесен и опростен монтаж.Оборудване и инструкции са приложени.Чекмеджетата са изработени от нетъкан материал (полиестер). Рамката е изработена от стомана и МДФ с бяло покритие.Аксесоари, както е показано на картинката, В комплекта не са включени.Размери приблизително 18 "L x 11,87 " W x 46" З. НОЩНО ШКАФЧЕ с 5 ЧЕКМЕДЖЕТА (ЛИЛАВА) — Стила се съчетава с функционалността на нашия лесен за маса accent с дървена повърхност и чекмеджета за съхранение — перфектно се съчетава с колекция от сгъваеми мебели Sorbus.На ДИСПЛЕЯ и ОТСТРАНЯВАНЕ на ЕЛЕМЕНТАРНО - Дървена настолна осигурява твърда повърхност за поставяне на лампи, будилници, книги, очила, зарядно устройство и на още много други места — Каси прикроватной нощни шкафчета крият елементарно, аксесоари, джаджи, free toiletries, одеяла, спално бельо, козметика, продукти за коса / козметика, детски дрехи, бельо, чорапи, документи, играчки, одеала, аксесоари за плетиво и т. СТИЛЕН ЗА ВСЯКА СТАЯ — Подходящ за детска, игрална, детска, юношеска спалня, стая за гости, кабинет, коридор, общежитието на колежа, малки апартаменти и т. — Разнообразни, като шкафа за спални, шкафа—куба за съхранение, шкафа с 5 чекмеджета , малък гардероб, ракла за съхранение на вещи, шкаф за дневна, нощни шкафчета за мека мебел, за съхранение на канцеларски материали, детски шкафче или детска масичка.СГЪВАЕМИ КУТИИ — Чекмеджета от мека материя, с подсилена основа — Удобна дръжка за тихи отваряне и затваряне — Подвижни чекмеджета допринасят за по-лесно съхранение, когато не се използва, — Целият блок преносим, лек и лесно да се местят в различни помещения — Всяка кутия прибл. 15,75 "L x 10,75" W x 8,25" H. Удобен за ДЕЦА ДИЗАЙН — най-доброто вертикално съхранение — Изработени от здрава стоманена рамка и здрава плотове от МДФ с гладка бяла тапицерия — Произведен от нетъкан материал (полиестер) — Протирается — Изисква минимално сглобяване на Оборудване и инструкции са приложени — Размери приблизително 18 "L x 11,87" W x 46" З. НОЩНО ШКАФЧЕ с 5 ЧЕКМЕДЖЕТА (ЛИЛАВА) - Стила се съчетава с функционалността на нашия лесен за маса accent с дървена повърхност и чекмеджета за съхранение — Перфектно се съчетава с колекция от сгъваеми мебели Sorbus.На ДИСПЛЕЯ и ОТСТРАНЯВАНЕ на ЕЛЕМЕНТАРНО - Дървена настолна осигурява твърда повърхност за поставяне на лампи, будилници, книги, очила, зарядно устройство и на още много други места — Каси прикроватной нощни шкафчета крият елементарно, аксесоари, джаджи, free toiletries, одеяла, спално бельо, козметика, продукти за коса / козметика, детски дрехи, бельо, чорапи, документи, играчки, одеала, аксесоари за плетиво и т.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса