Одеало Клетчатое Памучни Марлевое Одеяло, 3 пласта, Уютни муслиновые Одеяла, Абсорбиращи потта, приятни за кожата и дишащи Одеяла за възрастни и деца, Покривалото з?

Одеало Клетчатое Памучни Марлевое Одеяло, 3 пласта, Уютни муслиновые Одеяла, Абсорбиращи потта, приятни за кожата и дишащи Одеяла

BGN 22.42

Наличност

Плат, памук 【 Естествен памук 】 Този чист натурален памук, нежно въздействие върху кожата.Одеало издръжлив, няма мирис, не избледняват и не експандиран. 【 Удобен 】 Това одеяло изработено от памук, тя е приятна на допир и приятна за кожата.Памучен плат помагат за регулиране на температурата и задържат влагата, прави съня по-удобно. 【 Универсално приложение 】 Одеяло може да расстелить на дивана, ги покрийте тялото и се използват като кърпи.Той също така е подходящ за използване на открито, например, на къмпинг, пешем туризма или, за да подремна в колата. 【 Лек и дишащ 】 Това е идеалното одеало за предоставяне на допълнителна топлина, без допълнително тегло и целогодишно комфорт.Дишащ памук гарантира, че лятото ви няма да бъде горещо или потно, но през зимата ще ви бъде достатъчно топло. 【Универсален за всички сезони 】 Одеяло може да се използва по всяко време на годината.Това памучни одеяло е идеално подходящи за спане на лятна нощ, а на студено през зимата дори е по-топло над стеганого одеяла. 【 Естествен памук 】 Този чист натурален памук, нежно въздействие върху кожата.Одеало издръжлив, няма мирис, не избледняват и не експандиран. 【 Удобен 】 Това одеяло изработено от памук, тя е приятна на допир и приятна за кожата.Памучен плат помагат за регулиране на температурата и задържат влагата, прави съня по-удобно. 【 Универсално приложение 】 Одеяло може да расстелить на дивана, ги покрийте тялото и се използват като кърпи.Той също така е подходящ за използване на открито, например, на къмпинг, пешем туризма или, за да подремна в колата. 【 Лек и дишащ 】 Това е идеалното одеало за предоставяне на допълнителна топлина, без допълнително тегло и целогодишно комфорт.Дишащ памук гарантира, че лятото ви няма да бъде горещо или потно, но през зимата ще ви бъде достатъчно топло. 【Универсален за всички сезони 】 Одеяло може да се използва по всяко време на годината.Това памучни одеяло е идеално подходящи за спане на лятна нощ, а на студено през зимата дори е по-топло над стеганого одеяла.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса