Парапет LUOFDCLDDD, Сгъваем Парапет за тоалетна, Безбарьерная Дръжка за ръкохватки за възрастни хора с увреждания / Парапет за баня от неръждаема Стомана, против хлъзга?

Парапет LUOFDCLDDD, Сгъваем Парапет за тоалетна, Безбарьерная Дръжка за ръкохватки за възрастни хора с увреждания / Парапет за баня

BGN 52.53

Наличност

(Парапет с високо устойчив) Груби материали и надежден монтаж осигуряват безопасност 100% Устойчивост на корозия - се Запазва за дълго време!Изработен е от неръждаема стомана - Никога не ръждясва, экологичен. (Здрав и защитен парапет) Сверхпрочная конструкция осигурява висока товароносимост. Максималната товароносимост е до 300 кг!Тези подлакътници имат канали, които осигуряват текстурированную повърхност за по-добро сцепление с мокри ръце, което ги прави идеални за Тоалетни, бани и душ кабини.Този парапет за вана могат да бъдат монтирани в банята, кухнята, килера; по стълбата маршове, в пералнята или на всяко друго място в дома Си, където е необходимо, защитно копие. Антикоррозийное покритие с висока устойчивост на окисляване.Останете винаги Нови за всякакви Екстремни условия.Този парапет е направена в настенном изпълнение, отличава се с прост и стилен дизайн спестява място. (Парапет с високо устойчив) Груби материали и надежден монтаж осигуряват безопасност. 100% Устойчивост на корозия - се Запазва за дълго време!Изработен е от неръждаема стомана - Никога не ръждясва, экологичен. (Здрав и защитен парапет) Сверхпрочная конструкция осигурява висока товароносимост. Максималната товароносимост е до 300 кг!Тези подлакътници имат канали, които осигуряват текстурированную повърхност за по-добро сцепление с мокри ръце, което ги прави идеални за Тоалетни, бани и душ кабини.Този парапет за вана могат да бъдат монтирани в банята, кухнята, килера; по стълбата маршове, в пералнята или на всяко друго място в дома Си, където е необходимо, защитно копие. Антикоррозийное покритие с висока устойчивост на окисляване.Останете винаги Нови за всякакви Екстремни условия.Този парапет е направена в настенном изпълнение, отличава се с прост и стилен дизайн спестява място.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Функция : Това осигурява надеждно сцепление при влизане във вана или душ-кабина и изхода от нея.Просто се уверете, че е инсталиран правилно, Използвайте парапети в кухнята, по стълбите, в банята или в пералня за допълнителна защита от падане Парапет осигурява лост, подкрепа и придава на Вашата баня декоративен вид. декоративна капачка, прикрива винтове.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса